MENÜ

Bir numaralı sorumlu!

Abone Ol Google News

Rakip Giresunspor’un gücü kapasitesi belli. Maçtan önce Fenerbahçe rahat kazanır diye düşünüyoruz. Hakemin düdüğü ile Fenerbahçe topu alıp oynamaya başlıyor. Haddini bilen ev sahibi kendi alanında bekleyip ani atak kovalıyor. Top hep Fenerbahçe’de ama takım pozisyon üretemiyor. Orta alanda Mert Hakan ve İsmail Yüksek’in (Sarı kart abonesi) ofansif yönleri zayıf. Arda Güler çizgiye hapsedilmiş, Rossi etkisiz, Valencia çırpınıyor, Batshuayi attığı penaltı dışında yok. Çift forvet oynuyorsun kanatların çalışmıyor. Fenerbahçe’nin ilk yarıda golden sonra temposu düşünce ev sahibi vitesi yükseltti. Kaleci İrfan Can devre biterken kritik bir kurtarış yapmasa maçın hikayesi değişebilirdi. Devre arası hamle yapmayan Jesus, sıkıntı artınca sahada yürüyenleri( Valencia, İsmail, Mert Hakan) dışarı alıp Crespo, Zajc ve Osayi’yi oyuna aldı.

Haberin Devamı

Saha içi çorbaya döndü

Fenerbahçe’den gol beklenirken Bajic’in jeneriklik golüyle oyunun şekli şemali değişti. Sıkıştı mı hamle yapan Jesus, oyuna Pedro ve King’i de aldı. Saha içi çorbaya döndü. Kim nerede, ne oynuyor belli değildi. Müthiş savunma yapan ev sahibi, son dakikalarda kazanmaya alışmış Fenerbahçe’ye zirve yarışında ağır bir darbe vurdu.

Haberin Devamı

Takım kötü oynuyor dediğimizde bazı Fenerbahçeliler bize kızıyor. Sezon sonu gelmiş, her hafta ilk 11’ler için toto oynayan Jesus, bu tablonun bir numaralı sorumlusudur. Aman hocayı sakın bırakmayın.

YORUM YAZ