MENÜ

Bir ileri bir geri

Abone Ol Google News

Sarı-Lacivertliler kendini yarışta iddialı hale getirecek bir maçı döndüremeyip, fren yaptı. Erol Bulut gitti, Emre Belözoğlu geldi ama Fenerbahçe bir türlü takım olamadı. Kısacası geniş kadrodan iki değil, bir takım bile çıkamadı! Bir ileri, bir geri yaparak şampiyonluk gelmez.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu, İrfan Can’a yer açmak için Pelkas’ı kulübeye çekmişti, doğru mu? Tartışılır. Rakip moralsiz ve eksik. Fenerbahçe maçın mutlak favorisi. Maç başlıyor, Sarı-Lacivertli takım topu alıyor, yüklenmeye başlıyor. Ama etkili mi, değil. Yine ferdi yeteneklerin (Ozan, Valencia, İrfan Can, Samuel) sahne alması bekleniyor. Ya da duran toplar kovalanıyor. Gol yine Valencia’nın frikik atışından geliyor. Malatyaspor’un sahadaki görüntüsü iç açıcı değil ama, rakip müdafa yapmayı rafa kaldırınca beraberliği yakalıyor.

Golde Caner nerede?

Düşünün Malatyaspor’un golle başlayan atağında Mustafa eşitliği sağladığında Caner yerine bile gelmemiş, son adamda Gustavo oluyordu. Caner bek mi, açık mı? Beraberlik golü ev sahibini ister istemez cesaretlendiriyordu. Fenerbahçe ise devreyi pozisyon bulamadan kapatıyordu. Kötü gidişatı gören Belözoğlu fazla beklemeden hamlelerini yapıyor, ikinci yarıya Pelkas ve Ferdi ile başlıyordu. Değişiklikler sonrasında Fenerbahçe oyunu rakip sahada oynamaya başladı. Başladı ama takımın bir oyun planı olmadığı için gol ‘doldur boşalt’ ile arandı.

Haberin Devamı

Hamleler geldi ama...

Gol gelmeyince Fenerbahçe’den yeni hamleler geldi. Sosa, Mert Hakan, Thiam son 15 dakika sahne aldılar. Onların vücut dili ve performansları ‘biz de bu işi çözemeyiz’ der gibiydi. Sonunda Fenerbahçe kendini yarışta iddialı hale getirecek bir maçı döndüremeyip, fren yaptı. Erol Bulut gitti, Emre Belezoğlu geldi ama Fenerbahçe bir türlü takım olamadı. Kısacası geniş kadrodan iki değil bir takım bile çıkamadı! Bir ileri, bir geri yaparak şampiyonluk gelmez.

YORUM YAZ