MENÜ

Beceri olmayınca

Abone Ol Google News

Fenerbahçeliler önce sahaya çıkacak 11'i merak ediyorlardı. Maça o gözle yorum getireceklerdi. Kadroya son noktayı koyan Erol Bulut ,Tisserand'a formayı vermiş, Samatta’yı hamle oyuncusu olarak düşünmüştü. Fatih Terim ise aklını ve ayaklarını ofansif futbola çalıştıranlardan bir onbir sahaya sürmüştü. Fenerbahçe maça önde baskı yaparak başladı. Rakibin tehlikeli ayaklarına (Belhanda, Arda,Feghouli, Falcao) yakın markaj uyguladı. Fenerbahçe’de Gustavo ve Sosa oyunun öne çıkan isimleri olurken,Gökhan ve Caner’in hırsı , arzusu göze çarpıyordu.

Haberin Devamı

İkinci yarıda Fenerbahçe daha çok hücumu düşündü. İlk hamleyi bitime 25 dakika kala Erol hoca yaptı ve Samatta’yı oyuna aldı. Ardından Terim’in hamleleri geldi. Son bölümde topa daha çok sahip olan, pozisyon bulan Fenerbaçe etkili ve becerili olamayınca oyun başladığı gibi bitti. Seyirci desteğinden yoksun, yorgun Galatasaray’ı yenemediği için, Fenerbahçe bu deplasman beraberliğine sevinemedi.

Gecenin sorusu

Sarı-Lacivert formayı ilk defa giyecek Tisserand’ın önemli bir ezeli rekabet maçına banko başlaması ne derece doğruydu?

Haberin Devamı

Maçın starı

90 dakika oyundan düşmedi. Rakibin çok kritik ataklarında, çok kritik müdahaleler yaptı. Gustavo 90 dakikanın sahadaki en istikrarlı futbolcusu idi.

Maçın olayı

Ben hatırlamıyorum, arşivlerde bulamadım. İlk defa bir ezeli rekabet maçı seyircisiz oynandı. Galatasaray-Fenerbahçe maçı sessiz film gibiydi.

Kısa mesaj

Görünen o ki gerek geniş kadroları, gerek yıldızları, gerekse tecrübeleri ile bu sezon zirve yarışı Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçer gözüküyor.

YORUM YAZ