MENÜ

Başkanın mesajları

Abone Ol Google News

Başkan Ali Koç’un son açıklamaları şüphesiz Fenerbahçe camiası ve taraftarları tarafından büyük ilgiyle takip edildi. Açıklamalar dışında toplantıya katılan gazetecilerin sorularını da alan başkan bir yerde önemli mesajlar verdi. Gelin şimdi bu mesajlara bir göz atalım. Emre Belözoğlu ile yola devam etmeyeceklerini açıklaması süpriz olmadı. Çünkü takımın içini ve gidişatını en iyi gözlemleyen başkandı. Belözoğlu’nun mecburiyetten göreve geldiği kesindi. Caner Erkin, Gökhan Gönül, Gustavo, Serdar Aziz, Ozan Tufan ile aynı takımda, Sosa ile karşılıklı oynamıştı. Bu, Belözoğlu’nun en büyük handikapı idi. Ekibi de farklı değildi. Bu yüzden istenilen disiplin sağlanamadı ve erken gelip, erken gitti.

Haberin Devamı

Federasyona gözdağı

Başkan kaybedilen Sivasspor maçını unutamamıştı. Aslında maç değil, şampiyonluk kaybedilmişti. O gün sahadaki ruhsuz futbolun aktörlerine, yakında bir fatura kesilecekti. “Satılacak futbolculardan 15 milyon Euro gelir elde edebiliriz” derken, satış bedelleri yüksek tutulan Altay Bayındır ve Ozan Tufan’ın kalacağı mesajı çıkıyordu. “Önümüzdeki sene formamızda yıldız olmayacak” derken Türkiye Futbol Federasyonu’na da gözdağı mesajı veriyordu.

Haberin Devamı

Selahattin Baki CEO olabilir

Sportif Direktör konusunda ‘CEO’ ifadelerini kullanan başkan, “Bu kişinin sahadan uzak olması gerekir” diyordu. Bu tarife uyan ve akla ilk gelen isim ise aldığım duyumlara göre halen yönetici olan Selahattin Baki. Başkan, “Nokta transferler yapacağız, sağ bek, sol bek de alabiliriz” derken de mesaj veriyordu. Gökhan Gönül jübile yapabilir, Novak gidebilir, Caner Erkin’e de mutlak alternatif gerektiğini düşünüyordu. Evet, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü belli değil, yeni yönetimi belli değil ama Ali Koç, gecesini gündüzüne katmış çalışmaya devam ediyor. Başkan bu defa olduğundan daha hırslı, daha iddialı ve daha kızgın. Bakalım önümüzdeki günlerde Ali Koç, Fenerbahçe için hangi radikal kararları alacak, hangi yeni mesajları verecek?

YORUM YAZ