MENÜ

Ara transferler ve Fenerbahçe

Abone Ol Google News

Rizespor maçının ilk yarısı yenik bittiğinde İsmail Kartal’ın nasıl hamleler yapacağını merak etmeyen yoktu. Oyuncu değişiklikleri, yani hamleler belli olduğunda da bu defa şaşırmayan yoktu. İsmail Kartal oyuna uzun zamandır oynatmadığı Mert Hakan ile ara transferde alınan, yeniden kıymete binen Serdar Dursun’u alıyordu. Maç, bu arkadaşların da katkısıyla (Serdar Dursun gol attı, Mert Hakan asist yaptı) kazanıldı. İsmail Kartal’ın cesareti alkışlandı. Maç kaybedilseydi, neler yazılıp çizilirdi, bilinmez.

Haberin Devamı

Şimdi Kadıköy’de Kasımpaşa maçı var. Fenerbahçe evinde strese giriyor. İsmail Kartal bakalım ilk 11’i yaparken, Rize’de ona maç kazandıranları yazacak mı? Hiç sanmam. Becao hazır ve dönüyorsa Çağlar Söyüncü yine banko oynar mı? Yoksa bu defa Djiku mu kulübeye döner?

Cengiz 11 başlamamalı

Kruniç’i kim transfer etti, Crespo’yu ve Lincoln Henrique’yi kim yolladı merak ediyorum. Kruniç şimdilik hayal kırıklığı. Ne hikmetse büyük paralar verilerek alınan bu oyuncuya sadece Fenerbahçe ciddi teklif yaptı. Neyse geçelim... Kasımpaşa maçında İsmail hoca maça Cengiz Ünder’le başlayamaz. Çünkü bu takımın ofansif gücü, İrfan Can Kahveci ile tartışmasız artıyor. Tabii bir de kulübe mahkumu Bonucci ve Serdar Aziz var.

Haberin Devamı

Görüldüğü gibi ara transferler Fenerbahçe’ye fazlaca ilaç olamadı. Bu takım şampiyon olacaksa kaderini belirleyecek ayaklar Dzeko, Tadiç, Szymanski, Fred, Ferdi, Osayi ve İrfan Can Kahveci olur. Bekleyelim ve görelim.

YORUM YAZ