MENÜ

Hazır mısınız?

Abone Ol Google News

Ali koç ve yönetimi bu sefer dünya çapında bir teknik direktörü Türkiye’ye getirerek gündemi belirlemiş oldu. Artık Fenerbahçe kimsenin itiraz edemeyeceği, Obradoviç tarzı ağırlığı olan işine asla kimseyi karıştırmayan, yeri geldiğinde bıçak sırtı kararları rahatlıkla alabilecek bir karakterli hocaya sahiptir.

Haberin Devamı

Jorge Jesus’tan inciler;

3 Haziran tarihinde yapılan imza töreninde Jorge Jesus’tan önemli bilgiler edindik. Birkaç başlıkla söylediklerine değinirsek. Portekiz dışında gittiği her ülkede 1 yıllık anlaşma yaptığını, olası başarı elde edilirse zaten büyük ihtimal devam edeceğini net bir şekilde belirtti. Neden Fenerbahçe’yi seçtiğini ise taraftarın çok tutkulu oluşu, kulüp dinamiklerinin kendisine uyduğunu ve Ali koç yönetiminin tavrının etken olduğunu açıkça beyan etti. Genel olarak 4-4-2 sistemi ile oynadığını ama maça göre değişkenlik gösterebileceğini, ofansif oyunu daha çok benimsediğini ve buna uygun oyuncuların transfer edileceğini açıkladı, bunun için 4-5 oyuncu transfer edilmesi gerektiğini de yönetime iletmiş.

Haberin Devamı

13 Haziran’da sezonu açacaklarını ve şampiyonlar ligi maçına kadar 6-7 adet hazırlık maçı yapmak istediklerini, kamp çalışmalarını ise samandıra ve topuk yaylasında yapacaklarını öğrenmiş olduk. Ayrıca imza töreninde Mesut Özil için sorulan soruda, kendi karakterini ortaya koyan o hafiften yükseldiği Fenerbahçe’den kimsenin üstün olmadığını kendisini de katarak sadece bir isim olduğunu önemli olan Fenerbahçe’dir diyerek, nasıl bir felsefesinin olduğunu bizlere göstermiş oldu.

Sonuç olarak önümüzdeki sezon sadece Fenerbahçe taraftarı değil, bütün Türkiye heyecanla yeni sezonu beklemeye başladı, ayrıca oldukça heyecanlı ve bol aksiyonlu geçeceğini de söyleyebiliriz. O zaman son olarak taraftara sormak gerekir hazır mısınız?

YORUM YAZ