MENÜ

Fenerbahçe tarihinde yerini aldı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe sezonun son maçını galibiyet ile kapatarak şampiyonlar ligi biletini resmileştirdi. İlk yarı biraz gergin olmakla birlikte, Fenerbahçeli oyuncuların konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını gördük. Eksik kalmış Malatya takımına bireysel hata ve rehavetten dolayı ciddi pozisyonlar verdiler. Ancak neyse ki kaptan Altay öyle değildi ve yine takımını rahatlatan kurtarışları yaparak Fenerbahçe adına çok büyük katkıda bulundu. İkinci yarı İsmail Kartal motivasyon konuşması yaparak, oyuncularına maçı rahatlatmalarını ve iyi bir sonuç ile kapatılmasını istemiş olmalı ki, oyuncularda ikinci yarıda bunun bilinci ile istenilen sonucu elde ederek maçı tamamladılar. Sezon bitti Fenerbahçeli futbolcular kendilerini diri tutarak yeni sezona hazır girmeleri gerekiyor. Çünkü tatilleri kısa olacak, bu arada kendine iyi bakan oyuncular takımın direk oyuncusu olmak adına bir adım önde olacaktır, seneye bu formayı kapmak hiç de kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

İsmail Kartal;

Teknik direktörlük konusunda yönetim ne karar alırsa alsın, Fenerbahçe camiası İsmail Kartal’ı asla unutmayacaktır. İkinci gelişinde göstermiş olduğu fedakarlık ve takıma katmış olduğu değer çok önemlidir. Bu dönem içerisinde 12 galibiyet 5 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyet alarak başarılı bir grafik sunmuştur. İkinci yarının en çok puan alan ve gol atan takımı olmuştur. Camiayı birleştirmiş, kaostan uzak tutarak sadece kendi işini yapmıştır. Bu başarıların sonucu olarak, Fenerbahçe taraftarının gönlünde yerini almıştır. Artık bu camia biliyor ki, İsmail Kartal Fenerbahçe’nin öz evladıdır.

Haberin Devamı

Artık top yönetimdedir hızlı bir şekilde aksiyonları alarak bu teknik direktör bilinmezliğine son vermelidir. Almış olduğu karara yönelik çalışmalarını ve planlarını devreye sokması gerekmektedir. Heyecanla bekliyoruz.

YORUM YAZ