MENÜ

Elimizdeki cevher İsmail Kartal

Abone Ol Google News

İsmail Kartal takımıyla öyle işler başarıyor ki, her teknik direktör yerinde olmak, övgüleri toplamak isterdi. Ama İsmail hoca öyle bir savaşın içerisinde ki, kendini kabul ettiremediği bir kesim hala bir takım eleştiriler yaparak, yaptığı işi küçültmeye, ortaya koyduklarının yetersiz olduğunu söyleyerek, hem kendisini hem de takımı kırmaya çalışıyorlar.

Haberin Devamı

Ama o asla bu sözlere kulak asmadan yoluna devam ediyor. Takımı da kendisine laf gelmesin diye var gücü ile, hiçbir maçı küçümsemeden aynı ciddiyet ve konsantrasyon ile maçlarını kazanmaya devam ediyor. İsmail Kartal, dün çok ciddi bir rotasyon ile sahaya çıktı, biz şunu gördük ki, yedek olarak görülen oyuncularında ne kadar kaliteli ve hazır olduklarını bize kanıtladılar. İlk yarı oyun üstünlüğü hep Fenerbahçe takımındaydı, ancak tabela değiştirilemediğinden dolayı, İsmail hoca oyuna müdahale etmek istedi.

Djiku, Szymanski ve Fred değişiklikleri ile maçı bambaşka bir boyuta taşıdı. Kaliteli pas ve ileride yapılan baskı artınca daha on dakika dolmadan hemen sonucu elde ettiler. Ardından Trnava takımı gol için açılınca çok geçmeden ikinci golü bulan Fenerbahçe istediği sonu elde etmiş oldu. Ancak son dakikalarda Ostervoldenin bir anlık hatasından dolayı yenilen gol, bütün işleyen çarkı sarstı, ama Fenerbahçe takımı burada da başarılı bir sınav vererek panik yapmadan maçı kazanmayı bildi.

Haberin Devamı

İsmail kartal yoluna dolu dizgin devam ediyor, bence en azından kendi camiasına karşı kredisini oldukça fazla çoğalttığını düşünüyorum, o aynen şimdi yaptığı gibi söylenenlere kulak asmadan işini yaparsa kimse önünde duramaz. Böyle devam İsmail hocam.

YORUM YAZ