MENÜ

Benim favorim mi kim?

Abone Ol Google News

Bu sene şampiyonlar ligine İspanyol ve İngiliz takımlarının damga vurduğunu görüyoruz. Yarı final eşleşmesi Mancester Cıty-Real Madrid ve Liverpool-Villarreal olarak gerçekleşti. Olasılıklara bakıldığında 2 İspanyol takımının çıkması sürpriz olacaktır, bir İspanyol ve bir İngiliz takımının çıkması güçlü bir olasılıktır, ancak iki İngiliz takımının çıkması en güçlü olasılık olarak görülürken, herkesin beklediği final olduğunu düşünmekteyim.

Haberin Devamı

Real Madrid neden büyük olduğunu kanıtlarcasına bu yarı finale gelmiştir, Chelsea karşısında oldukça zor duruma düştüler ama Benzema’nın olağan üstü çabası ile yarı finale kadar geldiler. Villarreal ise ayrı bir mucizeye imza atarak, bir alt sınıf olan takımların buralara gelebilmesi için nasıl oynamaları gerektiğini göstererek bir devi Bayern Münich takımını eleyerek yarı finale geldiler. Mancester Cıty buraların gediklisi olan Atletico Madrid takımını kendi silahı ile vurarak yarı finale gelmeyi başardılar. Liverpool ise Benfica karşısında ilk maçta zaten işi bitirmişlerdi, ikinci maça yedekleri ile çıkarak onlarında kalitesini bize sunmuş oldular.

Haberin Devamı

Artık heyecanla finalin adını öğrenmek ve kimin kazanacağına tanık olmak istiyoruz. Ama şunu biliyoruz ki, hangi takımlar çıkarsa çıksın final maçının bir şölen havasında geçeceği kesindir. Benim favorim mi kim? hemen yazayım Liverpool.

YORUM YAZ