MENÜ

Başarının ödülü ne olmalı?

Abone Ol Google News

Aslında Fenerbahçe maça düşük tempoda başladı. İlk plan olarak top rakipteyken ani şok baskınlar ile rakibi eksik yakalayarak gol atma düşüncesinde olduğunu gösterdi ve bunda da 2-3 pozisyon elde ederek başarılı oldular. Sonraki dakikalarda hücum prese ilaveten daha ritmik paslaşarak rakibe baskı kurmayı başardılar. İlk gole bakıldığında en önemli detay takımın rakip sahada çoğalmasıydı, çünkü artık kondisyon ve özgüvenleri tavanda olduğundan dolayı bu işi rahatlıkla yapabileceklerinin farkındalar. Yükselen formu ile Rossi, İrfan canın harika asistini, şık bir gol atarak taçlandırdı. Ardından İrfan can aslında kendi klasını anlatan harika bir gol attı. Kalan sürede artık her iki takımda sadece maçın bitmesini beklemeye başladı. Maç sonu gelmek üzereyken geleceğin yıldız adayı Arda Güler kendi kumaşını kanıtlayan o öz güvenle atmış olduğu gol, Fenerbahçe taraftarını bir kez daha mutlu ederek maçın tamamlanmasını sağladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe artık istikrarlı bir takım olmuştur. Aynı oyuncular ile maça başlamak, futbolcuların birbirlerini iyi tanımaları, oyun sisteminin ezberlenmesi ve öz güvenin yerine gelmesi, haftaya oynanacak olan derbi karşılaşmasında Fenerbahçe’yi favori göstermektedir. Dolayısıyla Fenerbahçe taraftarı Saraçoğlu stadını karnaval yerine çevirerek unutulmaz bir gün yaşatacaktır.

Haberin Devamı

İkinci adam sorusu;

İsmail Kartal Fenerbahçe’nin başına ilk geldiği haftalarda bu soru yine sorulmuştu. O zaman daha kendisini kanıtlamadığından dolayı, soruya açık cevap vermedi ve Fenerbahçe için burada olduğunu, çağrıldık gönül bağı ile geldim diye, asıl istenilen cevabı vermeyerek konuyu kapatmıştı. Ancak şimdi durum farklı hale geldi takım istim üstünde ve sezon boyunca en iyi futbolunu oynamaya başladı. Doğal olarak kendisi de bu başarıdan pay çıkarmak istiyor ve kendisine gerekli payenin verilmesini istiyor. Derbi öncesi İsmail Kartal’a bu sorunun özellikle sorulmasının altında bir maksat var mı? onu maç sonunda göreceğiz.

Sonuç itibari ile Ali Koç’u ve Fenerbahçe yönetimini sezon sonunda çok zor bir karar beklemektedir, ancak şunu biliyoruz ki, alınacak karar doğru olmalıdır yoksa kimsenin hatalı karara tahammülü kalmamıştır.

YORUM YAZ