MENÜ

Ali Koç ne yapacak?

Abone Ol Google News

Futbol sezonu bittiğinde spor medyasında en çok konuşulacak konu herhalde Fenerbahçe’nin başında teknik direktör olarak kimin olacağıdır. Başkan Ali Koç, İsmail Kartal’ı getirdiğinde böyle bir karambolün içinde olacağını tahmin etmiyordu. İsmail Kartal’ın göstermiş olduğu bu başarı, kolay verilecek olan kararı zorlaştırmıştır. Aslında takıma bakıldığında tam da Ali başkanın istediği gibi genç bir takım oluşturulmuştur, buna ilaveten seri galibiyetlerin gelmesi taraftarı ve yönetimi de memnun etmiştir. Bu oluşan durum İsmail Kartal’ın elini kuvvetlendirmiştir. Diğer taraftan medyada geçen teknik direktör isimleri de oldukça önemli isimlerdir. Löv veya Jorge Jesus gibi teknik direktörlerin Fenerbahçe’ye gelmesi, takıma ve Türk futboluna önemli katkı sağlayacağını söyleyebiliriz. Kalıcı başarı yönünde bu isimler Fenerbahçe çok şey katacaktır. Bundan dolayı Ali Koç ve yönetimi bu seçeneği de göz ardı edememektedir.

Haberin Devamı

Karar ne olacak?

Ali Koç ve yönetimi bu konuda oldukça politik hareket etmektedir, ser verip sır vermemektedir, taraftarın sabırsız olduğunu onlarda bilmektedir. Bu sebepten dolayı ince eleyip sık dokuyarak en doğru kararı vermek istiyorlar. Bütün bu kriterler sonucunda, alınan başarılı sonuçlara rağmen İsmail Kartal ile devam edilmesi yönünde açıklama yapılmaması, medyada yabancı hoca isimlerinin sıkça yazılması ve yönetimin net bir açıklama yapmaması, yabancı hoca ile devam edilmesi yönünde eğilimin daha fazla olduğunu bize hissettiriyor.

Haberin Devamı

Şunu da unutmayalım hangi karar alınırsa alınsın asla tüm kesimi memnun edemeyecekler, en ufak aksama da karşı görüşte olan kesim hemen saldırıya geçecektir. Ne diyelim şansları bol olsun.

YORUM YAZ