MENÜ

Yiğido süpriz yapabilir

Abone Ol Google News

Sivasspor'un, fizik direnci ve dayanıklılığı yüksek, çok kaliteli olmasa bile takım olgusunu yakalamış bir kadrosu var. Bu tarz kadrolar her türlü sürprizi yapabilir. Yiğidolar geçtiğimiz yıl mütevazı kadrosuyla yakaladığı başarıyı şimdi Avrupa'da tekrarlayabilecek güce ve konsantrasyona da sahip.

Haberin Devamı

Sivasspor'un ligimizde topu rakibine bırakarak oynadığı oyunu Villarreal deplasmanında başarıyla uygulayabilecek potansiyeli mevcut. Elbette Villarreal'in UEFA kupası kazanmış teknik direktörü Emery ve yıldız golcüsü Alcacer iç saha avantajının yanında çok önemli kozlar. Ancak Sivasspor'un, Rıza Çalımbay'ın her takımda yapmayı başardığı fizik direnci ve dayanıklılığı yüksek, çok kaliteli olmasa bile takım olgusunu yakalamış bir kadrosu var. Bu tarz kadrolar her türlü sürprizi yapabilir.

Çalımbay'ın kozu çok

Önemli yıldızlarını kaybetmiş olsalar da Max Gradel'in çabukluğu ve adam eksiltme özelliği, Yatabare'nin yüksek tempolu oyunu, Hakan Arslan'ın istikrarı ve son olarak Aruna Kone'nin hamle oyuncusu olarak da olsa tecrübesi Rıza Çalımbay'ın kozları. Artık futbolumuzun geleceği için alınan her puan çok değerli ve Sivasspor kadrosu geçtiğimiz yıl mütevazı kadrosuyla yakaladığı başarıyı şimdi Avrupa'da tekrarlayabilecek güce ve konsantrasyona da sahip.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Sivasspor için 2 kulvarda birden mücadele etmek bu kadro ile mümkün değil. O yüzden başarı kriteri bu sezon için Avrupa'da alınacak iyi sonuçlar olmalı

YORUM YAZ