MENÜ

Yeter ki saha içinde kalınsın

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin kadrosuna ve sezonun şu ana kadar ki performansına bakınca, Milli aradan sonraki yoğun maç trafiği o kadar da korkutucu gelmiyor. Özellikle İsmail Kartal’ın oyuncuları ile kurduğu diyalog ve doğru rotasyonları ile bu dönemde oyun kalitesi ve skor tabelasının çoğu zaman Fenerbahçe’den yana olacağını düşünüyorum. Transferde 6 numara beklentisi olanlara da katılmıyorum. İsmail Yüksek’in zaman zaman özgüveni ya da çok fazla şey yapma isteği yüzünden hatalar yapmasına rağmen o pozisyonun devamlı oynayabilecek oyuncusu olduğuna inanıyorum. Tek yapacağı oyunu biraz daha basitleştirip, topla daha az oynaması.

Haberin Devamı

İsmail Kartal çok motive

Fenerbahçe, Ferdi’nin dönüşü ile birlikte yaşanacak güçlenmeye Livakovic de katılınca, artık transferden çok eldeki isimlere yoğunlaşmalı. İsmail Kartal kariyerinin en motive döneminde, Fenerbahçe kadrosu kaliteli ve alternatifli, Avrupa’da rakipler dişine göre ve ligde camia şampiyonluğa susamış. Yani büyük aksilikler yaşanmazsa Fenerbahçe için çok iyi bir sezon kapıda. Yeter ki yaşanan krizlerde Fenerbahçe Yönetimi ve teknik ekibi sahanın içinde kalmaya odaklansın.

Haberin Devamı

Artık daha tecrübeliler

Özellikle oyuncuların önüne hakem, MHK, federasyonla ilgili bahaneler koymasın. Futbolcu, alınacak olumsuz sonuçlarda bunun ısrarla futbol dışından müdahalelerle yapıldığına dair açıklamaları gördüğü an bu bahaneleri sahiplenip düşüşler yaşıyor. Bu yüzden yönetimin kriz anlarında oyuncunun kafasında futbol odaklı kalmasını sağlamak gibi de bir mecburiyeti var. Şimdiye kadar bu konuda doğru strateji uygulayamamış olsa da şimdi daha tecrübeli oldukları bir gerçek.

YORUM YAZ