MENÜ

Yedekler için fırsat maçı

Abone Ol Google News

Bratislava mücadelesi, Siyah-Beyazlılar için prestij karşılaşması olsa da; Oğuzhan, Boyd, Roco, Güven gibi maç temposu eksik, çıkışa ihtiyacı olan futbolcular için önemli bir fırsat… Bu isimlerin Avcı’nın gözüne girebilmek adına performanslarını sergileyebilecekleri arena burası.

Haberin Devamı

Beşiktaş için Süper Lig’de işler düzelmişken UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak maçların farklı anlamları var. Önce yönetim açısından ekonomik anlamda sıkıntı yaşanan bu dönemde galibiyetin kulübün kasası için yapacağı katkı gibi... Sonrasında Abdullah Avcı, ligde aldığı galibiyetlerle kredisini artırmışken kazanan takımın iskeletini bozmak ya da yaşı ilerlemiş oyuncularını yormak istemeyecektir.

Rotasyonlu kadroda bazı oyuncuların Beşiktaş’ta ki geleceğine karar vermek adına (ki ligde ideal kadro yavaş yavaş şekillenmişken) bu maçlar çok iyi bir fırsat.

Gönderilecek oyuncular...

Artık takımlarımızın en büyük sıkıntısı transferlerin takıma çok geç katılmaları ve uyum sürecinin uzaması olduğu için özellikle gönderilecek oyuncularla ilgili kararların şimdiden verilmesi hem yönetim hem de sezon başındaki sıkıntıyı yaşamaması açısından Abdullah Avcı için de önemli. Göndermeden alamadığına göre gideceklere karar vermeden oyuncu bakmak ya da transfer konuşmak anlamsız. Yönetimlerin artık her krizi veya olumsuzluğu bir fırsata çevirme zorunluluğu var.

Haberin Devamı

Ciddiye alınırsa...

Son olarak oyunculardan bahsedelim... Kişisel olarak bu maçlara ihtiyacı olan Oğuzhan, Boyd, Roco, Güven gibi maç temposu eksik, çıkışa ihtiyacı olan futbolcuların Abdullah Avcı’nın gözüne tekrar girebilmek adına performanslarını sergileyebilecekleri arena burası. Yani formalite gibi gözükse de ülke puanından futbolcuların kariyerlerine kadar etki eden maçlar bunlar. Tabi hedefler ciddiye alınırsa.

YORUM YAZ