MENÜ

Yanal'ın hamleleri galibiyeti getirdi

Abone Ol Google News

Önce Vedat Muriç’le direğe takılan Fenerbahçe, Deniz Türüç’ün direğe nişanladığı pozisyona hayıflanırken, Mert Günok ligimizde nadir gördüğümüz bir kaleci asisti ile Crivelli için belki de sezonun en güzel gollerinden birini atma fırsatını yaratmıştı. Fenerbahçe ilk yarıyı en az Başakşehir kadar iyi oynamasına rağmen skora ortak olamadı. 2. yarı hücuma çok oyuncuyla çıkmaya çalışan Sarı-Lacivertliler pozisyon üretmekte zorlanırken, Başakşehir pozisyonları cömertçe harcadı. Üretkenlikten uzak Rodrigues, Deniz Türüç ve Kruse sahne alamadı ama Tolga’nın ortasında sahneye çıkan Vedat Muriç ilk yarıda kaçırdığından daha zor pozisyonu gol yaptı. Sonrasında Ersun Yanal dokunuşları hissedildi. Oyuna giren Ferdi harika bir asistle pes etmeyen Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golü Dirar’a attırdı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Galibiyetin öne çıkanları kimlerdi? Öncelikle kurtarışlarıyla Altay, Emre Belözoğlu, uzun zaman sonra oynayan Tolga, pozisyonunda oynamamasına rağmen iyi niyetiyle işini yapan Dirar, Vedat Muriç ve Ersun Yanal’dı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Pozisyonu olmayan oyunculardan aldığı performans, yaptığı oyuncu değişiklikleri ve pes etmeyen bir takım görüntüsünü sahaya yansıtmayı başardığı için maçın yıldızı bana göre Ersun Yanal oldu.

Maçın olayı

Süper Lig’in tartışmasız pas kalitesi en yüksek kalecisi Mert Günok’un yaptığı asist gecenin olayıydı. Bu konuda kendisini geliştirmiş olmasının karşılığını bu sezon birkaç asist daha yaparak alabilir.

Kısa mesaj

Altay bu performansı ile formayı Harun’a kolay kolay vermez.

YORUM YAZ