MENÜ

Üretemedik

Abone Ol Google News

Özgüveni yüksek, kazanma alışkanlığına sahip grup lideri Zagreb takımı aynı zamanda ideal 11’i ile savunmada çok iyi organize olan bir takım. Fenerbahçe tek santrforlu oyunda Benzia’nın kalitesi ve Ayew’in yokluğunda Barış’ın enerjisi ile aşmaya çalıştı bu savunmayı. Ancak zaman zaman iyi işler yapmasına ve pozisyon vermemesine rağmen pozisyon üretmekte zorlandı. Yine de ilk yarıdaki oyun vasatın üzerindeydi. 2. yarıya Zagreb savunma işindeki disiplinini bir seviye daha yukarı çekerken Fenerbahçe arayan, rakibini açmaya çalışan ve aynı zamanda yıpranan taraf olmayı sürdürdü. Son yarım saat Zagreb’de hücumu düşününce tartışılabilek bir penaltı pozisyonu, hakemin iptal ettiği korner golü, direkten dönen topları ile aslında iyi hücum ettiğini de bize hissettirdi. Biz bu atakları atlatıp aldığımız beraberlik ile gruptan çıktık çıkmasına ama Zagreb’in bize göre daha iyi bir takım olduğunu da açık açık gördük.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe tek santrfor oynayacaksa bu Frey mi olmalı? Açıkçası Fenerbahçe için bir santrfor tarif et deseler çalışkan bir oyuncu değil bitiriciliği iyi bir oyuncu tarif ederim. Frey ise bu özelliğe sahip değil.

Haberin Devamı

Maçın starı

Yıldız olacak kadar iyi oynayan bir oyuncu yoktu. Ancak Fenerbahçe’nin hücumda en fazla sorumluluk alan oyuncusu yine Valbuena oldu.

Maçın olayı

Koeman’ın hiç oyuncu değiştirmemesini yadırgadım. Risk almak istemiyorsan hücumcu çıkarır yine hücumcu sokarsın. Ama kulübedeki oyuncuların da sahadaki 11 içinde yorulmuş oyuncular varken oyuna dahi girememelerini hoş karşıladıklarını sanmıyorum.

Kısa mesaj

Uzun süre oynamayan Barış'ın oynadıkça forvet hattındaki forma rekabetine, adam eksiltme özelliği ile girebileceğini düşünüyorum.

YORUM YAZ