MENÜ

Trabzonspor tatmin etmedi

Abone Ol Google News

Türkiye kupası finali için rotasyon düşünmeden ideal kadrosu ile maça başlayan Trabzonspor Sörloth'un kötü vurduğu ve Campi'nin direkten dönen topu haricinde pozisyon ve gol çıkaramadı ilk devreden. Kayserispor'da ise Henrique ve Hasan Hüseyin en fazla isteyen oyunculardı. Henrique'nin şanssızlığı Trabzonspor'un kalesinde Uğurcan'ın oynamasıydı. Kayserispor kaybedecek bir şeyi kalmamış takımlar gibi yüklenerek başladı ama maçın kırılma anında Ndiaye'nin büyük hatasında Kravets'in vuruşunu Hüseyin mucizevi şekilde çıkarınca kader değişti. Oyun olarak Sosa, Ndiaye, oyuna giren Guilherme, Ekuban gibi yetenekler hayalet gibi olmasına rağmen Sörloth'un şutunu tamamlayan Novak vasat oyunun üstünü çizerek skoru yaptı. Pes etmeyen Kayseri Henrique ile umutlansa da Sörloth attığı golle kralığını ilan etti. Bu sonuçla Kayseri hüsranı engelleyemezken, Trabzonspor için oyun final öncesinde tatmin etmedi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Gerçekten Ndiaye ve Guilherme transferleri katkı yaptı mı? Bana göre bu oyuncuların yerine Da Costa'dan çok daha iyi bir stoper alınsa bütün hikaye değişebilirdi.

Haberin Devamı

Maçın starı

Uğurcan ilk yarıda üst üste yaptığı 2 kurtarışla hem geriye düştüğünde dağılan takım arkadaşlarını kurtardı hem de değerine değer kattı.

Maçın olayı

Novak için eğer Trabzonspor'lu yöneticilerin yapabileceği bir hamle varsa bunu değerlendirmeleri gerekir. Yoksa ligin en değerli sol bekini rakiplerine kaptırmak gibi çok büyük bir hata yapmak üzereler.

Kısa mesaj

Kayserispor için mucize gerçekleşmedi belki ama bu kadar sorunun yaşandığı kulüp için oyuncular ve Prosinecki'nin ellerinden geleni yaptığını düşünüyorum.

YORUM YAZ