MENÜ

Tempolu oyun tarzı gerek

Abone Ol Google News

Uluslar Ligi’nde oynadığımız en iyi 45 dakikanın ayrıntılarını iyi analiz edip, Sırbistan maçına da öyle başlamak gerek. Savunmamızın beklenen agresifliği özellikle de Merih'le gösterdiği, rakip forvetlerle bire bir kalmaktan çekinmediği anda oyunu rakip sahada oynamak biraz daha kolay. Cengiz Ünder'in, Rusya maçındaki oyunu, tüm forvet hattına yansıdı. Topu önde kolay kaybetmeyince beklerimizi hücuma çıkarmayı başardık. İç sahada da artık bu grupta iddialı olacaksak, maça da bu tempo ve oyun tarzı ile başlamalıyız.

Haberin Devamı

Kontrollü ve hızlı…

Elbette rotasyon bir mecburiyet ancak hangi kadro ile olursa olsun Milli Takımımız kontrollü oyunu özellikle de skor avantajını alamazsa, çok becerebilen bir takım olmuyor. Bizim için maçların kontrolünü elimizde tutar ve hızlı oyunu benimsersek, iyi başlayamamış olmamıza rağmen kaderimizi değiştirebiliriz.

Özgüven avantajı

Özellikle maçı kazanamamış olmamıza rağmen Rusya maçından sonra özgüven kazanmamız Sırbistan'a karşı en büyük avantajımız. Bu arada maçın en önemli detaylarından biri Merih'in partnerinin kim olacağı. Çağlar ve Kaan Ayhan, sakatlıkları nedeniyle, Ozan Kabak da cezası yüzünden oynayamayacak. En iyi seçenek Başakşehir’in ön liberosu Mahmut Tekdemir’i savunmaya çekmek gibi duruyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ