Tedirginlikle bu kadar!

Abone Ol Google News

Trabzonspor maça kalecisi Taha’nın tedirginliği ile başladı ve sanki bu tedirginliği 35-40 dakika atamadı üzerinden. Zaten topu rakibine bırakmak üzerine planlanan oyun Saiz’in attığı erken gol ile daha da Sivasspor’un istediği oyun oldu. Daha müdahaleli ve rahat oynayan Sivasspor, Trabzonspor ve kaleci Taha’nın falsolarını bir kez daha ortaya çıkaran pozisyonda Manaj ile bir gol daha buldu. Abdullah hoca kısır görüntüye dayanamadı. İlk yarının sonlarına doğru Pepe’nin attığı gol ile birlikte yapılan değişiklikle Trabzonspor forvet hattı Onuachu’nun arkasında çok hareketli Vişça-Trezequet-Pepe’den oluştu. Bu hamle daha ilk yarı bitmeden karşılığını buldu ve Onuachu, Trezequet asistinde golü yaparak adeta takımını kabustan uyandırarak soyunma odasına gitmesini sağladı.

Haberin Devamı

Fazla sıradan...

İkinci yarıya Trabzonspor aynı etki ile başlayamadı. Hatta Sivasspor topa daha fazla ve iyi pas trafiği ile sahip oldu. Bu bölümde karşılıklı denemelerde Manaj ve Onuachu önemli fırsatları kaçırdılar. 67’de Eren’in çıkarken kaptırdığı topta golü atan Manaj gecenin yıldızı olduğunu ilan etti. Abdullah hoca takımı tepki veremeyince yine dokundu. Oyuna girer girmez harika bir koşu yapan Enis Destan Trezequet’ye asisti yaparak klas bir oyuncu olduğunu kısa sürede hissettirdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor için bana göre her maç daha çok hissedilen bir gerçek var. Bu sezon gelecek yılın planlaması yapılacaksa stoper bölgesine ve mutlaka iki kanat bekine kaliteli takviyeler yapılmalı. Hem Eren hem de Mehmet Can şampiyonluğa oynamak isteyen bir takım için fazla sıradan kalıyorlar.

YORUM YAZ