MENÜ

Şov yaptık

Abone Ol Google News

Golü bulduğumuz 24. dakikaya kadar kapanan savunmayı açmakta zorlansak da dönen topları çabuk kazanmamız, hareketli oyuncularımızın sürekli arayışta olması kazanmaya yakın olduğumuzu hissettirdi. Hasan Ali’nin golünde asisti yapan Hakan’ın, 1 dakika sonra getirdiği top ve yine bir Cenk-Burak uyumu ile bulunan 2. gol oyunumuzu da coşkulu hale getirdi. Hakan Çalhanoğlu etkisi ile içeriye 4-5 farkla girebilirdik. Ancak bu fark 2. yarıya kaldı. Burak yaptırdığı penaltıyı kaçırsa da Cenk Tosun ve Kaan Ayhan’la maçı şova çevirmeyi başardık. Grup maçlarının genelinde ise akılda Şenol Güneş dokunuşları geride Kaan-Merih, ortada Hakan Çalhanoğlu ve Mahmut, önde ise Cenk-Burak Yılmaz organizasyonlarının başarısının yanında çok iyi bir başlangıç demek olan 6 puan kaldı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

2 maç özelinde en iyi oyuncu kim? Mahmut’un her iki maçta da dönen topları kazanan, pas trafiğinde sakin kalmayı başaran ve az hata yapan görüntüsü ile bu iki maçın görünmez kahramanı olduğunu söyleyebilirim.

Maçın starı

Haberin Devamı

Takımında forma şansı bulmakta zorlanmasına rağmen geçtiğimiz maça göre daha iyi gözüken ve 2 gol atıp, fazlasına yaklaşan Cenk Tosun, milli takım kariyerinde ilk kez lider bir oyuncu gibi oynayan Hakan Çalhanoğlu maçın yıldızlarıydılar.

Maçın olayı

Cenk Tosun-Burak Yılmaz birlikteliği milli takımımız için dengede giden birçok maçı lehimize çevirmemizi sağlayabilir. Kolay gibi gözüken maçları hata yapmadan geçebilmek santrfor özellikli oyuncularla oynamakla daha kolay.

Kısa mesaj

Eskişehir seyircisi eşi benzeri olmayan harika bir atmosfer yaratmıştı. Bu gollü keyifli galibiyeti doya doya yaşamayı da sonuna kadar hakettiler.

YORUM YAZ