MENÜ

Sonu güzel olmadı!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe oyuna hakim olduğu maçın ilk yarısında biraz yeni sistemi yadırgamış gözüktü. Özellikle Samuel ve Ferdi orta sahanın kenarları için çok uygun gibi gözükmediler. Diğer taraftan Mesut ve Pelkas'ın henüz sezon başı ağırlığını üzerlerinden atamadıkları, preste kazanılan toplarda final paslarını atamayışlarından belliydi. Savunmada ise 3'lü diziliş ve stoper kalitesinin yanında, Gustavo'nun varlığı önemli bir sigorta olarak dikkat çekti. Bu kurgu rakibe pozisyon vermedi ve devre Zajc'ın duran topunda Tisserand'ın dokunuşu ile Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile bitti.

Haberin Devamı

Lemos'tan bariz hatalar

Oyuna girdiği 30 dakikadan itibaren kalitesini hissettiren Valencia, Pelkas'tan aldığı pasla ikinci yarının başında harika bir bitirişle golü buldu. Oyun çok rahat giderken Pereria'nın 8 oyuncu değişikliğini aynı anda yapması ile rüzgar birden değişti. Aynı dizilişe rağmen yeni Fenerbahçe'nin dağınık görüntüsüne Mustafa Saymak ve Landu golleri ile cezayı kesen Zwolle geri döndü. Bu gollerde oyuna sonradan giren Lemos'un yaptığı bariz hatalar da dikkat çekti.

Haberin Devamı

Sonuçta hazırlık maçlarında sonuç çok önemli değildir ama Fenerbahçe adına akıllarda kalan ayrıntı Valencia, Zajc, Gustavo ve Szalai gibi oyuncuların takım içinde fiziksel olarak arkadaşlarının önünde olduklarıydı.

YORUM YAZ