MENÜ

Son darbe Sörloth'tan

Abone Ol Google News

Alanyaspor'u sezon boyunca özellikle büyük maçlarda başarılı kılan oyun tarzı yani topu bıraktığı rakibine yaptığı pres ve kazandığı toplarla hazırlıksız savunmayı gafil avlaması ilk yarıda karşılığını bulmadı. Bir iki Bakesetas, Fernandes yoklaması olsa da Uğurcan başarılıydı. Trabzonspor'da ise Sörloth'un hareketliliğine ayak uydurmakta zorlanan forvet hattı en azından 1 kez O'nu anladı ve Abdülkadir Ömür'le golü buldular. Bu gol maçın devamında Alanyaspor'un hücum iştahını arttırdı, oyun daha geniş alanda ve hızlı oynandı. Fakat Trabzonspor sezonun genelinde yaşadığı konsantrasyon kayıplarının aksine Alanyaspor'a karşı oyunu bazen pas trafiği bazen de savunma kurgusu ile tutmayı başarıp maçın yıldızı Sörloth'la son darbeyi vurarak şampiyonluğu kaybetmesine rağmen Türkiye kupasını kazanma başarısını gösterdi.

Haberin Devamı

Gecenin Sorusu

Bu kupa şampiyonluğun tesellisi olur mu? Önemli bir başarı olmasına rağmen bana göre özlenen şampiyonluğun tesellisi olamaz.

Maçın starı

Bana göre standartların üstünde oynayan Sosa, Abdülkadir Ömür, Campi, Sörloth, Abdulkadir Parmak kupa finalinin öne çıkan isimleriydi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Sahada çok özel iki santrfor vardı. Krallıkta ve kupada yarıştılar her ikisini de Sörloth kazandı. Finalde de takımlar arasındaki kazananı bu rekabetin kazananı belirledi

Kısa mesaj

Alanyaspor finalde kaybetmiş olabilir ama hem ligin hem de kupanın en özel takımlarından biri olarak çok başarılı bir sezon geçirdi diyebilirim

YORUM YAZ