MENÜ

Şifre yıldızlarda

Abone Ol Google News

Karşılaşmanın adı ne olursa olsun, bu kadronun en özel ve maç kazandıran oyuncuları Ekuban ile Nwakaeme... Skoru dengede tutabilen Trabzonspor için galibiyet bu iki yıldızın ayaklarından geçiyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor için sadece Karagümrük deplasmanı değil, transfer yapılana kadar her maç zor. Yine de kontrollü oynaması gereken bir deplasmana gidiyor diyebilirim. Özellikle topu Karagümrük’e bıraktığı anlarda Biglia’ya yapılacak pres ve kazanılacak toplarla çabuk ve dikine oynama ihtimali, maçı kazanma ihtimali ile doğru orantılı. Stoper konusunda ilk kez şansı yaver gitse de Vitor Hugo’nun sakatlığı ve oradaki belirsizlik yine çok önemli bir detay. Diğer taraftan Galatasaray maçının ilk yarısında zaman zaman oyuna hakim olmasına rağmen golü yedikten sonra özgüven kaybı yaşayan ve kaderine razı olan takımın bu görüntüsünden kurtulması şart. Maçın adı ne olursa olsun bu kadronun en özel ve maç kazandıran oyuncuları Ekuban ve Nwakaeme.

Hoca onlardan vazgeçmez

Skoru dengede tutabilmeyi başaran Trabzonspor için galibiyet bu iki yıldızın ayaklarından geçiyor. Tabi işi haddinden fazla bireyselliğe döktüklerinde etkileri azalmasına rağmen bu konuda Djaniny ve Afobe’nin eline su dökemezler! O yüzden Abdullah Avcı’nın mecbur kalmadıkça Ekuban ve Nwakaeme’den maçın hiçbir anında vazgeçmeyeceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı
YORUM YAZ