MENÜ

Sezonun ilk sürprizi

Abone Ol Google News

Maçın ilk 10 dakikasında Denizli ceza sahasına adeta elini kolunu sallaya sallaya giren Galatasaray’da Diagne gol atmak için direnince Jimmy ve Babel’in servisleri boşa gitti. Dengelenen oyuna rağmen Denizli savunmasının acemiliği ile yakalanan penaltı fırsatını da Selçuk geri tepince kabus başladı. Rodallega-Recep-Barrow organizasyonları ile küçük ısırıklar almaya başlayan Denizli gol yapamasa da Rodallega’nın zorlamaları ile Marcao’yu ilk yarı bitmeden oyundan attırarak tribüne göndermeyi başardı. 2. yarıya eksik kalan Galatasaray daha kontrollü başladı. Fakat bu tarz neredeyse hiçbir oyuncusu vasatı aşan bir görüntü sergilemeyince Galatasaray için kabustan karabasana dönüştü. Oyunun hakimi Denizli sahayı enine boyuna iyi kullandı, sabırlı oynadı ve yakaladığı fırsatlardan birinde gecenin en çalışkanı Recep Niyaz ile darbeyi indirdi .Rodallega ile de finişi yaptı ve sezonun ilk sürprizini yaptığı galibiyeti almayı başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu: Yeniler nasıldı?

Özellikle Jimmy Durmaz henüz hazır bir görüntü vermedi. Babel bu takımda çok iş yapar. Emre Mor içinise Galatasaray’ın oyunu kontrol ettiği maçlarda yapacağı işleri beklemek gerek.

Haberin Devamı

Maçın starı

Maçın 2 kader adamı vardı. İlk yarıda Selçuk İnan’ın penaltısını kurtaran Stachowiak ve sahanın her yerine bastığı maçta çok şık bir vuruşla 3 puanı getiren Recep Niyaz.

Maçın olayı

Galatasaray’ın geçen sezonki şampiyonluğu Diagne performansının üstünü örttü. Fakat bu sezona da kötü başlayan Diagne ile Galatasaray adeta eksik oynadı.

Kısa mesaj

İlk maçlar genelde skor olarak sürprizlere açıktır. Ancak performans olarak Galatasaray’da çok beğendiğim Mariano’nun geldiği günden beri en kötü oynadığı maçlardan birini izlediğimi söyleyebilirim

YORUM YAZ