MENÜ

Seçenek yok!

Abone Ol Google News

Trabzonspor’da daha emniyetli kabul edilebilecek üçlü savunma ve ceza sahasında kolay çoğalabilecekleri çift santrforlu yeni bir diziliş var fakat bu sistemle ilgili oynama pratiği yok. Sahada hazır olmayan genç iki bek var fakat Trabzonspor için başka seçenek yok. İki yeni transfer var fakat arkadaşlarını daha antrenmanda bile görmüşlükleri yok. Nwakaeme sahada isim olarak var ama oyunda yok. İşte bu detaylar yüzünden ilk yarıda Trabzonspor sahada bir var bir yok. Geçen hafta 5 gol yemiş Denizlispor’da ise maçın başındaki hareketlilik, 1-2 cılız pozisyon getirse de oyunun genelinde en azından Trabzonspor’a oyun üstünlüğünü vermeyişleri önemliydi. 2. yarıya Afobe ve Nwakaeme’nin hareketliliği ile başlayan Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür’e tanınan serbestliğin işe yaraması, topa daha fazla hakim olmakla doğru orantılıydı. Sacko’nun girer girmez atılışı ile Trabzonspor’un iyi başladığı 2. yarıdaki avantajı daha da fazlalaştı. Ancak hücum organizasyonları maç boyunca istenilen düzeyde olmayınca, bu avantajı da kullanamayan Trabzonspor, Newton da garantici tavrından vazgeçmeyince, 2 puan kaybeden taraf oldu

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Baker ve Afobe nasıldı? Çok özel oyuncular oldukları kesin ama Afobe’nin bu takımın kalitesi arttığı anda iyi iş yapacak bir forvet olduğunu hissettirdiğini düşünüyorum. Yine de bu bahsettiğimiyi iş geçen sezon Sörloth’un yaptığı işe yakın olur mu? Biraz zor.

Maçın starı

Edgar Ie’nin gösterişsiz ama hatasız oyunu dikkat çekiciydi. Bana göre savunma 4’lü oynarken de bu performansı sergilerse sancılı stoper mevkii için en iyi alternatif olabilir.

Maçın olayı

Newton’ın rakibine oyun üstünlüğünü aldığı 2. yarıda bir de bir kişi fazla olmasına rağmen 3 stoperden birini alıp, öne bir hamle yapmaya cesaret etmesi bitime 5 dakika kala oldu.

Kısa mesaj

Denizlispor için sezonun hedefi bu oyuncu kadrosu üzerinden çok belli. O yüzden alınan puan bu oyunla gayet iyi.

YORUM YAZ