MENÜ

Şampiyonluk mu? Daha erken

Abone Ol Google News

Şu an için Trabzonspor’lu oyuncuların kurması gereken en son cümle “Şampiyonluğa oynuyoruz.” Yanlış anlaşılmasın şampiyonluğa oynama konusunda bi gariplik yok. Ancak işler bu kadar iyi giderken bu söylemlerle kendini baskı altına almaya gerek yok. Son 6-7 haftaya girildiğinde eğer hala şampiyonlukta iddialıysan, zaten camiada başka birşey konuşulmazken, herkes bütünleşmişken istediğini söyle. Her tür iddialı açıklamayı yap, çünkü buna ihtiyaç var. Ama şu an için, daha 8 hafta geçmişken işler iyi gidiyor diye bu söylemler, yarın ilk sendelediğinde haddinden fazla tepkiye sebep olabilir.

Haberin Devamı

Sonuç odaklı oynadığında...

Bu örnek beraberlik, kaliteli oyuncu kadrosu ve teknik direktörü yakalanmışken yapılması gereken en doğru şey yaptığın işten, oynadığın her maçtan keyif almak. Bu keyfi, ligin boyu kısalıp stresli maçlar oynamaya başlayınca almak daha zordur. Sonuç odaklı oynamak zorunda kaldığın, baskı yediğin zaman zaten iyi futbolu falan kimse umursamıyor.

Baskı olmazsa hedefe yaklaşır

Bu yüzden şimdi Trabzonspor için iyi futbol ve keyif alma zamanı. Bırakın sizin için iddialı açıklamaları spor yazarları, yorumcular yapsın. Trabzonspor camiası Ünal Karaman ve oyuncu grubunu ne kadar sahiplenir ve bu baskıdan uzak tutarsa istedikleri hedefe o kadar yakın olacaklardır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ