MENÜ

Şampiyonluğu haykırdı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maçın ilk yarısında Beşiktaş’ın özel oyuncularının sahada olmayışının farklı getirileri oldu. Beşiktaş tarafında oyun kuruculuk sorumluluğunu Caner, Medel, Adriano gibi oyuncuları üstlenip set oyunundan ziyade çabuk kaleye gitme çabaları Talisca ve Babel’in etkili oyunları sayesinde tutunca ibre daha ilk yarıdan kendilerine dönmüş oldu. 2. yarıya Beşiktaş fizik kalitesini koyarak başladı ve 3. golü de Tosiç’le buldu. Ancak rahatlık Göztepe’ye yaradı. Önce kaptıkları topla Halil üzerinden gol yaptılar,sonrasında ise yine bir kırılma anında Demba Ba ile direğe takılıp maçı çevirme şansını kaçırdılar. Sonrasında ise Beşiktaş’ın hamleleri ve golleri geldi. Sonuçta Beşiktaş eksiklerine rağmen sezonun kendi adına en keyifli maçını oynarken şampiyonluk iddiasını da son haftaya kadar zorlayacağını haykırır gibiydi.

Gecenin sorusu

Eksik oyuncuların olmayışına rağmen galibiyet de öne kimler çıktı? Özellikle orta kalitesi ve top tekniği ile Caner, Adriano, Babel, Medel, Tosiç ve Talisca öne çıkan oyunculardı.

Maçın starı

Beşiktaş’ın eksikleri üzerinden zorlanması en muhtemel maçında yine attığı golle kilidi erken açan ve olası bir sürprizi engelleyen Talisca oyun olarak da hücumdaki her organizasyonun en etkili oyuncusuydu.

Maçın olayı

Beşiktaş’ın sezon boyunca alamadığı santrafor performansları düşünülünce Demba Ba oynadığı oyunla bana göre kendisini transfer etmeyenleri buna pişman etti.

Kısa mesaj

Larin, Mustafa Pektemek’in harika pasında Beşiktaş kariyerine golle başlayarak büyük moral buldu.

YORUM YAZ