MENÜ

Sabırlı oyun ve doğru hamle

Abone Ol Google News

İki takımın yüksek tempolu başlangıcında ilk pozisyonlarında golü kaçıran Trabzonspor, golü bulan ise Rossi'nin klas vuruşunda Fenerbahçe oldu. Golün etkisinin dışında, ıslak zemin ve Abdullah Avcı'nın Djaniny tercihi ve bu oyuncunun çabukluğu Kim Min Jae'nin atılışı olarak geri döndü. Sahanın ilk yarıdaki Bakasetas'ın baraj ve Altay'ın ortak hatasında bulduğu gol ile skor eşitlendi.

Haberin Devamı

Hamsik'in yokluğunda...

Nwakaeme sakatlığı gelince, Fenerbahçe eksik kalmasına rağmen Trabzonspor sadece Hugo ile uzatmalarda tek bir net fırsat yakalarken oyun üstünlüğünü çok fazla eline alamadı. 2. yarıda Trabzonspor rakibi eksik kalmış olmasına rağmen üretkenlik konusunda iyi kapanan Fenerbahçe savunmasına karşı çok zorlandı. Bakasetas'ın, Hamsik'in yokluğunda kaleye uzak kalması üretkenlik konusundaki en önemli problem oldu.

Sorunu Cornelius çözdü

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın en güçlü hamlesi Cornelius ile bu sorun çözüldü. Djaniny kaçırdı, Cornelius penaltıyı kazanmayı başardı. Bakasetas'ın golü adeta Trabzonspor'un sabırlı oyunun ve doğru hamlenin karşılığını aldığı ilan etmesi oldu. Yusuf Sarı'nun vuruşunda Gustavo'nun kendi ağlarına gönderdiği top fişi çekti. Sonuçta Trabzonspor maç içinde de yaşadığı şanssızlıklara rağmen eksik kalan rakibinin bu zaafiyetini değerlendirerek maçı lider tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ