MENÜ

Rotasyonun etkisi

Abone Ol Google News

Kod adı - Rotasyon

Haberin Devamı

İçeriği - Türk oyuncular sahaya

Hedef - Takımın direncini, konsantrasyonu arttırıp oyun olarak da hak ederek maç kazanmak.

Sonuç - Maçın çözümü olan golü atan Ömer Bayram, asist yaparak maçı koparan Emre Taşdemir ile direnci artan bir Galatasaray...

Gaziantep gibi çabuk atak seven takımlara karşı çok önemli olan ilk golü Ömer Bayram’ın harika vuruşu ile bulan Galatasaray, 3’lü savunması ile pozisyon vermedi Gaziantep’e ilk yarıda. Emre’nin asisti ile rotasyonun doğruluğu da başlı başına hissedildi.

2. yarı bu kez Galatasaray topu bırakarak oynamaya başladı. Gaziantep’in iştahı arttı fakat gol atma becerisini gösteremediler. Galatasaray’ın direnci düşse de savunma konusunda kolay pozisyon vermeyip Feghouli ile farkı arttırmak adına fırsat da yakaladılar.

Sonuçta Galatasaray rotasyonun da etkisi ile büyük takım reaksiyonu gösterdi.

Gecenin sorusu

Galibiyet Fatih Terim’in yaptığı 11 seçimini devamlı hale getirir mi? Özellikle Ahmet, Emre ve Ömer’in lig maçlarında Terim’den daha fazla dakika alacaklarını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Maçın starı

Yıldız olmasa da maçı çözen oyuncu Ömer Bayram’dı. Skorun dengede gittiği her dakika Galatasaray için tedirginlik artabilecekken attığı gol ile takımının özgüvenini yükselterek galibiyette öne çıktı.

Maçın olayı

Fatih Terim’in bundan sonrası için ligi hangi oyuncularla oynayacağı konusunda geç de olsa oluşan takımın iskeleti bu maçla beraber belirginleşti.

Kısa mesaj

Galatasaray için bu maç ile girilen milli takım arası ilk yarının sonunda kimlerin takımdan ayrılıp kimlerin kalacağı konusunda çalışma yapılması için iyi bir zaman.

YORUM YAZ