MENÜ

Rıza hoca farkı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Akdeniz derbisine takımını son sıradan alıp ilk 5’e sokmayı başaran Rıza Çalımbay’ın Antalyaspor’u favori olara k başladı. Pozisyon sayısı bakımından da ilk yarıda üstün olan taraftı. Fakat karşılarında geçtiğimiz hafta oynadıkları Beşiktaş maçına göre çok daha agresif ve dirençli bir Alanyaspor buldular. Bunun 2 sebebi vard ı. 1.’si Omeruo’nun maça önliberoda başlayıp Emre Akbaba’yı bira z daha önde oynatmaları, 2.’si ise yeni hoca Saffet Susiç’in tribünden maçı izliyor olması.

Ustaların dansı

Bu konsantrasyonla iyi savunma yapıp çok sık gelmeseler de geliştirdikleri organize atakta Efecan- Guerrier-Vagner Love üçgeniyle golü buldular. Antalyaspor bu gole çabuk tepki verd i. Soyunma odasına ancak Garcia’nın ikramı penaltı sayesinde beraberlikle gidebildiler. Eto’o golü penaltının devamında da atmış olsa daha ilk 45’te ustaların dansını izlemiş olduk Antalya’da. 2. yarı ise rutini bozma çabası Rıza hocadan geldi. Önce Motta kozunu oynadı, sonra defansif Charles’in ye rine ofansif Ye kta’yı aldı. Ve yine Eto’o bir kez daha sahneye çıkıp M’Billa’nın pasında topu ağlara gö nderdi. Efecan ve Va gner’in çabaları cılız ataklar getirdi Alanyaspor’a. Böylece Saffet Susiç, işinin hiç kolay olmadığını tribünden net bir şekilde gördü.

Hakeme alkış

Düşmemeye oynar denilen Antalyaspor, Rıza hoca geldikten sonra başlayan rüya gibi çıkışını devam ettirerek Av rupa hayalleri kurmaya başladı. Arda kardeşler ve ekibi ise belki de haftanın en iyi hake m yönetimlerinden birini sergilerken Antalyaspor’a ve rdiği penaltı kararında da haklıydı.

YORUM YAZ