MENÜ

Pozisyon bile zor buldular

Abone Ol Google News

Trabzonspor, ilk yarı Max Gradel’i Hüseyin ile durdurmasının yanında Vitor Hugo ve Edgar’ın hatasız oyunları sayesinde zaman zaman yediği baskıya rağmen pozisyon vermedi. Hücumda ise genelde Marlon ve Nwakaeme ile sol kenarı kullanan, Bakasetas ile çok deneyen Trabzonspor gole yakın taraf görüntüsünde olmasına rağmen finali yapamayınca denge bozulmadı. Skor dengesi ikinci yarıda oyuna da yansıdı. Nwakaeme’nin kımıldandığı anlar olmasa iki takımın da pozisyon bulma ihtimali yok gibiydi.

Haberin Devamı

Ekuban atabilse...

Nihayetinde Nwakaeme’nin hazırladığı pozisyonda Ekuban kafayı dışarı atınca Trabzonspor galibiyet için fırsatı tepmiş oldu. Bir diğer denge de kulübeler için geçerliydi. İki takımın kulübesinde de bu kısır görüntüyü değiştirecek oyuncu çıkmadı.

Gecenin sorusu

Alınan puan iyi mi ? Oynanan oyuna bakarsan galibiyeti kaçırdı denebilecek bir takım yoktu. Bana göre ligin en zor deplasmanlarından biri olan Sivas deplasmanından alınan puan Trabzonspor için iyi sayılır.

Maçın starı

Maçın içinde top ayağına geldiğinde fark yaratan tek oyuncu Nwakaeme oldu. İlk yarıda kendi getirdiğini bitirememiş olsa da ya da servisleri gol olmamış olsa da maçı seyretmeye değer hale getiren tek oyuncu yine Nwakaeme’ydi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Abdullah Avcı ya Yunus ve Yusuf’tan çok ümitliydi ya da Baker ve Flavio’ya pek güvenmiyor. Çünkü skor yapma ihtimali yüksek Bakasetas’ı Abdülkadir Parmak’ın yanında, kaleden uzak oynatarak takımının gol bulma ihtimalini de azaltması günün olayıydı.

Kısa mesaj

Trabzonspor’un zaten kısıtlı kadrosu Sivas maçı özelinde Berat ve Djaniny’i çok aradı diyebilirim.

YORUM YAZ