MENÜ

Pas trafiği ve coşku

Abone Ol Google News

Devrenin sonunda Güven’le golü bulmasına rağmen çok sancılı geçti maçın ilk yarısı Beşiktaş için. Önce oynanmaya çalışan pas oyununun savunma arasına girip yöneten futbolcusu asla Medel değil. Topu atınca ya geri atan ya da pas hatası yapan iki kanat oyuncusu seyredenlere neredeyse jübile tarihini netleştirecek Quaresma’yı arattırdı. Güven ilk haftaya göre daha hareketli, Oğuzhan geri dönmeye çalışan arada sırada kaliteli işler yapsa da genelde oyundan kopuk. Uzaktan atılan şutlar haricinde pozisyon yok. Göztepe zorlayamayınca da oynanan kötü oyuna rağmen alınan skor. Ve bu skor adeta Beşiktaş takımının üstündeki baskıyı atmasını sağladı. 2. yarının başlaması ile kademe kademe arttı pas trafiği ve coşku. Caner’in orta yaparken attığı gol ile de tavan yaptı. Göztepe’nin gardını tamamen düşüren Ljajiç oldu. Ve Beşiktaş sıkıntılı geçen ilk yarıya rağmen çok net bir galibiyet alarak ilk hafta hayal kırıklığının üstünü çizmiş oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Beşiktaş’ın ideal kadrosu sahada mıydı? Beşiktaş için ideal kadro bu 11’e en az 3 ya da 4 oyuncu eklendiğinde ortaya çıkacaktır.

Haberin Devamı

Maçın starı

Caner pozisyon kısırlığı yaşanan maçta önce topu adeta Güven’e çarptırarak kilidi açtı. Sonrasında ise yaptığı orta değerini golle buldu ve Caner maçın yıldızı oldu.

Maçın olayı

Victor Ruiz sanki geçen sezon da Beşiktaş’ta oynamış gibi. Son derece rahat ve soğukkanlı. Müdahaleleri yerinde, gösterişsiz ama çok faydalı oynadı.

Kısa mesaj

Göztepe hücum hattı çok özel oyunculardan oluşmasına rağmen hiç pozisyona girememesi dikkat çekiciydi.

YORUM YAZ