MENÜ

Oynanan futbol, puanlardan değerli

Abone Ol Google News

Sezon başlangıcı 3 maçta alınan 7 puanın ötesinde Fenerbahçe için oynanan futbol adına verilen sinyaller bu puandan daha değerli. Özellikle geri dörtlünün oynama pratiği olmamasına ve orta saha ya da hücum oyuncularından devşirme olmalarına rağmen gösterdikleri performans beklentilerin çok üzerindeydi.

Haberin Devamı

Ozan Tufan ve Dirar’ın görüntüleri, Hasan Ali’nin yokluğunu ya da İsla’yı aratmadı.

Şimdi Adil Rami ve Luiz Gustavo ile yeni bir hikaye başlıyor. Emre başrolde olduğu Fenerbahçe’yi organize eden görüntüsüne birlikte oynadıklarında yardımcı, Emre dinlenirken ise başrolde olması beklenen Gustavo’nun göstereceği performans çok önemli.

Daha iyi olacaklar

Adil Rami geriden oyun kurarken top tekniği ve tecrübesi, Luiz Gustavo ise oyunu iki yönüyle oynama özellikleri ile Fenerbahçe’nin zaten iştahlı olan oyununa ekstra kalite katabilirler.

Bunun dışında oluşan forma rekabetine rağmen hatta ilk 3 hafta iyi başlayamamalarına rağmen Rodrigues ve Kruse’nin aradan sonra çok daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Son olarak klasik bir futbol cümlesi ile bitirelim. Bir takımın kaderini belirleyen atanı ve tutanı meselesinde Fenerbahçe uzun zaman sonra en büyük katkıyı Altay ve Vedat Muriç’ten alabilir.

YORUM YAZ