MENÜ

Ndiaye rüzgarı tersine çevirdi

Abone Ol Google News

Maça iyi başlayan ve ilk yarı planı hem savunma hem de hücumda tutan taraf Bursaspor’du. Samet Aybaba’nın savunma arkası çabuk oyuncuları kullanma çabası özellikle Yusuf üzerinden karşılığını buldu. Badji-Aytaç ikilisinin temposuna Ndiaye-Donk karşılık veremedi. Feghouli ve Belhanda yeterince sorumluluk alamadı. Bursaspor’un sezonun en iyisi diyebileceğim ilk yarı oyununda ise tek problem Galatasaray’ın uzatmalarda Ndiaye ile bulduğu gol oldu. Bu gol maçın da kırılma anı oldu. Belhanda ile kazanılan penaltı Diagne ile gelen gol adeta maçı 55’te yeniden başlattı. Ancak rüzgar tersine dönmüştü. Feghouli, Onyekuru’nun pasında harika bir gol atarak Galatasaray’ın geri dönüşünü ilan etti.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Marcao ve Luyindama iklisinin uyumu nasıldı? Galibiyete rağmen özellikle ilk yarıda kolay çalım yiyen ve kolay hata yapan savunma tandeminin performansı tedirgin edici.

Maçın starı

Belhanda ve Feghouli yine Galatasaray’ın kazandığı bir maçın baş rolündeydi. Geri dönüşün kahramanları olurlarken, bir diğer kahraman da maçın ilk yarısındaki kurtarışı ile Muslera oldu.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Galatasaray’ın kötü oynadığı ilk yarının uzatmalarında Ndiaye ile bulduğu gol maçın en önemli anıydı. Maçın 2. yarısı için adeta Galatasaray’ın maçı çevirmesi adına bu gol direncinin düşmesini engelledi.

Kısa mesaj

Bursaspor 0-0’ı ne kadar doğru oynadıysa 2-0’ı o kadar kötü oynadı. Hücum etmek yerine savunma yapmaya odaklanması mağlubiyetin sebeplerinden biriydi.

YORUM YAZ