MENÜ

Maçın hakkı beraberlikti

Abone Ol Google News

Trabzonspor ilk yarı boyunca özellikle hücum hattının üretkenlikten uzak, çoğalmakta zorluk çeken, uyumsuz görüntüsünü aşamazken, Kayserispor'un, Lennon'ın devreye girdiği anlarda yarattığı tehlikelere Hugo-Edgar ikilisi ile direndi. Yine de gole yakın taraf Kayserispor'du. Baker'ın kötü oynaması ise pas trafiğini dolayısıyla oyunu rakip sahaya yığma işini zorlaştırdı. Trabzonspor'un vasat oyununun baş aktörü Baker oldu. Bu oyuna isyan eden de Abdullah Avcı. Soyunma odasından iki değişiklikle gelen Trabzonspor biraz daha derli toplu başladı ikinci yarıya. Fakat Trabzonspor'un forvet hattı maç boyunca yaşam belirtisi gösteremeyince ortaya ne pozisyon çıktı ne de maçı kazandırabilecek ekstra bir oyuncu. Kayserispor ise önce mağlup olmamayı düşünse de galibiyete yakın taraf olduğunu en azından girdiği pozisyonlarla gösterdi. Uğurcan iyi iş çıkardı. Fakat bana göre oyunun hakkı beraberlikti, öyle de oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Abdülkadir neden bir türlü istenen seviyeye gelemiyor? Öncelikle kendisine Trabzon dışında bir hedef koyması ve buna hazırlanması gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir yetenek için artık yönetimin bu işe bir el atması gerektiğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Maçın starı

Kusursuz iki stoper performansı izledik. Hem Edgar hem de Hugo ne bireysel hata yaptılar ne de pozisyon hatası. Kayseri maçında alınan puanın hakkını bu oyunculara teslim etmek gerek.

Maçın olayı

Trabzonspor'un uzun yıllar hasretini çektiği kaliteli bir stoper tandemi yakalamasına rağmen iyi bir takım hasretinin başlaması gecenin olayıydı.

YORUM YAZ