MENÜ

Kötü oynadı ve karşılığını aldı

Abone Ol Google News

Trabzonspor maça istekli, önde basarak başladı ve pozisyon da üretti. Fakat milli maçlardan sıcak dönen Mert Günok, Trabzonspor'un Baker, Safa ve Edgar ile yaptığı gol denemelerinde çok iyi iş çıkardı. Başakşehir'de ise Rafael, Deniz Türüç'ün takıma girmesinin yanında İrfan Can'ın cezasının bitişi ile kalite artmıştı. Başakşehir'in ilk golünü yaptığı presin devamında harika vuruşla atan İrfan Can adeta sezona yeniden başladı. Visca'nın 2. yarının başında Uğurcan da dahil olmak üzere kimsenin beklemediği bir vuruşla attığı gol Trabzonspor'un maçı çevirme ihtimalini ortadan kaldırdı. Üretkenlik problemini maç boyunca aşamayan Trabzonspor kötü oynadığı maçın karşılığını mağlubiyetle aldı. Başakşehir ise Okan Buruk'un alternatifli kadrosunun tadını çıkardığı bir galibiyet aldı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kazananı belirleyen detay neydi? Başakşehir kadrosu, eksik yakaladığı Trabzonspor'a karşı hem kaliteli hem de daha genişti. Bunun karşılığını da tecrübe faktörünü de işin içine koyarak aldılar.

Maçın starı

Haberin Devamı

Mert başta takımını skor olarak ayakta tutan performansı ile İrfan Can ise takımı hücumda organize olmakta zorlanırken kendi çabasının karşılığını aldığı golle yıldız oldu.

Maçın olayı

Trabzonspor şampiyonluk yolunda mücadele edeceği rakiplerinin kadro kalitesi anlamında gerisinde kaldığının ispatlandığı bir maç oldu.

Kısa mesaj

Abdülkadir Ömür çok yetenekli bir oyuncu ve eğer bir oyuncuya serbestlik tanınacaksa bu Abdülkadir Ömür olabilir. Diğer taraftan pasla ya da driplingle adam eksiltme özelliğini kullanabilmesi adına boş alan bulabileceği kanat bölgesi bana göre kendisi için daha uygun.

YORUM YAZ