MENÜ

Kilit adam Adem Ljajic

Abone Ol Google News

Beşiktaş sezona sancılı giriyor... Öncelikle futbolun bir takım için en önemli detaylarından biri olan atanı ve tutanı meselesinde kolu kanadı kırık. Hem Burak Yılmaz hem de Karius’un sakatlıkları sezona iyi başlamak isteyen Abdullah Avcı için sıkıntıların en büyüğü. Diğer taraftan beklere yapılan transferlerden Rebecho’nun uyum sorunu yaşayıp yaşamayacağı ve Douglas’ın uyum süreci yaşamayacak olsa bile kalitesine rağmen savunma zaafiyetini giderip gideremeyeceği tam bir soru işareti.

Haberin Devamı

Güven’e fırsat

Beşiktaş’ın bilindik kaliteleri Quaresma, Ljajic, Atiba’ya rağmen Rıza Çalımbay’ın Fenerbahçe maçında izlediğim fizik kalitesi yüksek, disiplinli savunma yapmaya çalışan Sivasspor’unu aşmak hiç kolay değil. Abdullah Avcı’nın ne performans alacağını az çok bildiği oyunculardan çok, genç ve yeni transferlerden ne kadar verim alacağı belirleyici olacaktır. Örneğin Burak Yılmaz’ın yokluğunda hatta varken bile Güven için tam anlamıyla bir fırsat sezonu olucak. Vuruş kalitesi yüksek Güven’in soğukkanlılığını istikrarı ve dayanıklılığla birleştirdiği takdirde Abdullah Avcı için büyük şans olabileceği bir gerçek.

Haberin Devamı

Boyd, Lens’ten önde

Son olarak Lens’in Beşiktaş’a katkısı hala tam anlamıyla olmamışken Boyd sezonun genelinde formayı kapabilir. Kısa not: Beşiktaş takımı içerde ya da dışarda Abdullah Avcı’nın istediği oyunu oynayıp önce oyun olarak rakiplerine üstünlük sağlayacaksa kilit oyuncusu daima Ljajic olacaktır. ‘O’nun iyi oynamadığı bir maçın üstünlüğünü alabilmek Beşiktaş için çok zor.

YORUM YAZ