MENÜ

Kâbus gecesi!

Abone Ol Google News

Maç Galatasaray'ın en güvendiği isim Muslera'nın büyük hatası ve Zahavi'nin golü ile adeta kabus gibi başladı. 3'lü savunma ile çabuk PSV ataklarına tepki vermekte zorlanan Galatasaray hücumda da topu öne taşımakta zorlandı. 20. dakikada Fatih Terim 4'lü savunmaya geçmesine rağmen baskıda kaybedilen topta Zahavi Galatasaray'ın sol kenarını felç eden Madueke'nin asisti ile skoru 2-0 yaptı. Devre boyunca sadece bir kez rakip sahada pas yapan Galatasaray nihayet Ömer Bayram'ın ortasında Emre Kılınç'ın kafa gölü ile PSV'ye cevap verebildi.

Haberin Devamı

Savunma ağır kaldı

Fatih Terim'in kötü oyuna rağmen aynı 11 ile ikinci yarıya başlaması ve Götze'nin erken golüyle kabus bu devrede de devam etti. Son yarım saatte gelen Mohamed, Feghouli ve Yunus değişiklikleri özgüveni iyice yükselmiş PSV'ye karşı etkili olmamıza yetmedi. Hatta Zahavi ve Götze ile savunmamızın ağırlığından faydalanıp 4. ve 5. golü de buldular.

Terim’den kötü performans

Galatasaray'da tecrübesi çok fazla olan futbolculardan Babel ve Arda gibi isimlerle kulübede ise Fatih Terim çok kötü bir performans sergilediler. Sonuçta rövanş için beklenenden çok daha kötü bir skor aldık. Artık durum için söylenebilecek tek bir şey kaldı; Çıkmayan candan ümit kesilmez

Haberin Devamı
YORUM YAZ