MENÜ

İyi oynarken golü yediler

Abone Ol Google News

Maçın ilk yarısında sanki anlaşmışlar gibi topun kontrolünü sırayla alan takımlar vardı. Ancak hücum konusunda Hatayspor’un, Uğurcan’ı rahatsız ettiği anlar daha fazlaydı. Diouf’un Hugo’nun yokluğundan faydalanabileceği fırsatlara Uğurcan hazırlıklıydı. Hücumda ise Ekuban’ın yokluğunda organize olmakta zorlanan Trabzonspor’da Djaniny’nin 2 savunma oyuncusunu geçerek attığı harika gol adeta piyango gibiydi. İkinci yarıda işte bu golün kıymetini bilen bir Trabzonspor vardı. Ligin en fazla gol atan, en kolay pozisyon bulan takımına karşı üstelik Ekuban ve Vitor Hugo olmadan harika bir oyun oynamayı başardılar. Geriye yaslanmadan, doğru zamanlarda hücum ederek, dengeli oyundan vazgeçmediler . Yusuf Sarı ile maçı koparabilecek bir de net fırsatı kullanamadılar. Ancak bireysel anlamda yeteneği tartışılmaz Boupendza’nın uzatmalarda kendi çabası ile yaptırıp attığı penaltı golü ile 2 puanı kaybeden taraf oldular.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Puan kime yaradı ? Aslında 2 takımda ligde büyük hedefleri olan takımlar olmadığı için son dakikada golü yiyen Trabzonspor’un kaybeden, kısır bir maç oynayan Hatayspor’un ise alınan puanla kazanan taraf olduğunu söyleyebilirim.

Haberin Devamı

Maçın starı

Trabzonspor’da Ekuban’ın yokluğu , Nwakaeme’nin bitkin görüntüsüne bakınca sürpriz bir performansa ihtiyaç vardı. O performans da 2 savunmacıyı geçerek attığı golle Djaniny’den geldi. Galibiyeti getirmese de Djaniny gecenin en şık işini yaptı.

Maçın olayı

Beraberliğe rağmen Trabzonspor’un eksik kadrosu ile Hatayspor gibi hücum gücü yüksek bir takıma pozisyon vermeden oynaması günün olayıydı.

KISA MESAJ

Abdülkadir Ömür’ün geri dönüşü bana göre hem Trabzonspor, hem de Türk futbolu için gecenin en pozitif detayıydı.

YORUM YAZ