MENÜ

İştahlı oyunun sebebi belli

Abone Ol Google News

Fenerbahçe ilk 3 haftada birden fazla pozisyonda oynayabilen oyuncuların yüksek form durumunun tadını çıkartırken transferde de Luiz Gustavo hamlesi ile orta saha için formayı aslanın ağzına getirdi. İsla’nın dönüşü ile Ozan Tufan’ın da bu bölgeye kaydırılma opsiyonu Ersun Yanal’ın cebinde. Ancak bugün yüksek form grafiği yakalayan Ozan’ı, göbek bu kadar kalabalık iken sağ bekte kullanmak en mantıklısı. Yine de Emre’nin yeri garantiyken ortada kalan tek forma için yaşanacak rekabette Gustavo-Tolga Ciğerci’den biri tercih edilecek gibi.

Haberin Devamı

Avantajları artıyor

Jailson, Tolgay ise ancak Ersun Yanal, Luiz Gustavo’yu stopere çekerse akla gelebilecek isimler. Bu seçeneklere bakınca ortaya çıkan gerçek ise Fenerbahçe’nin genişleyen kadrosunun kalitesi her bölgede yükselirken, Vedat Muriç’in milli takımda gösterdiği performansı ve şampiyonluk yolundaki rakipleri Avrupa Kupası telaşına girmeye başlayacağı dönemde Sarı- Lacivertliler avantajlarını artırmaya devam ediyor.

Alanya’da göreceğiz

Şampiyonluk için beklenen sürenin camiayı kenetlemesi ve oyuncuların bu konudaki konsantrasyonları ise iştahlı oyunun en önemli sebebi. Şimdi ise en önemli soru şu; İstanbul dışındaki maçlarda Fenerbahçe bu iştahını sahaya yansıtabilecek mi? Bunun cevabını da Alanya maçı ile almaya başlayacağız.

Haberin Devamı
YORUM YAZ