MENÜ

Herkesten çok istiyorlar!

Abone Ol Google News

Beşiktaş inanılmaz bir hücum iştahı ile başladı maça. Bugüne kadar müthiş iş çıkaran Ghezzal bu kez aynı seviyeye Ljajiç, Larin ve N'Koudou'yu da alınca inanması zor bir skor çıktı ilk yarıda. Erken gollere rağmen bitmeyen iştah, yaptığı işten keyif alan oyuncu grubu, geriden hissedilen Rosier kalitesi, Vida ve Wellinton'un savunma disiplinleri ile birleşince Hatay gerçek anlamda sahadan silindi. 5 golün yanında 5 pozisyon daha bulan Beşiktaş içeriye maçı garantiye almış olarak girdi. 2. yarıya Beşiktaş oyun disiplininden taviz vermeden döndü. Savunmada dikkatli oyununu devam ettirirken, hücumda Larin'in iştahı daha da kabarmıştı. Rosier'in harika oyunu ve Larin'in son vuruş kalitesi maçı unutulmaz bir skora taşıdı. Beşiktaş bu maçla şampiyonluğu herkesten daha çok istediğini gösterirken, Sergen Yalçın'ın Rize maçı sonrası yaptığı çıkışın motivasyonunun da etkili olduğu bu galibiyetle anlaşıldı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Aboubakar olmadan gol sıkıntısı yaşanır mı, bir takım 2 günde dinlenebilir mi, Hatayspor forvet hattı savunmayı zorlar mı, puan kaybı yaşanır mı? Beşiktaş tüm soruların cevabını izleyenlere verdi.

Haberin Devamı

Maçın starı

Beşiktaş'ın bitmek bilmeyen hücum iştahının bitiricisi Larin kusursuz bir maç oynayarak Hatayspor maçının kahramanı oldu. En uçta oynarken zorlandığı maçlara nazaran mükemmel son vuruşları ile fark yarattı.

Maçın olayı

İlk 45 dakikalık performans gecenin olayıydı. Daha 2 gün önce maç oynamış ve sadece 2 oyuncusu değişmiş Beşiktaş'ın gösterdiği direnç ve aldığı skor gecenin olayıydı.

Kısa mesaj

Bir sağ bek daha ne yapabilir bilmiyorum ama bir maçta Rosier'den fazlasını yapması mümkün değil diye düşünüyorum.

YORUM YAZ