MENÜ

Hepinizin eline sağlık

Abone Ol Google News

Uluslar Ligi diye kıytırık bir turnuvanın zayıf grubunda küme düşmekten, dünya şampiyonuna mağlup olmadan, topu topu 3 gol yiyerek tamamlayarak çıktığımız grup maçlarına.... Futbolu çok sevmesine rağmen Milli Takım’la bağları kopma noktasına gelen taraftarların gururla, tutkuyla, coşkuyla, dua ederek desteklemeye tekrar başladığı milli takıma... Hangi takımda oynarlarsa oynasınlar Milli Takım’da performans alınamayan yetenekli oyunculardan oluşan kadrolardan şimdi artık tüm futbolcularından yüksek performans alınan kadrolara...

Haberin Devamı

Onlar iyi sporcular

Koşmuyorlar, ruhsuz eleştirilerinden, saha dışı olaylara milli takım oyuncularına yakışır tepkiler vererek ülke bütünlüğünü hissettirmeyi başaran, mücadeleyi asla bırakmayan, gol sevinçlerini bile defalarca izlediğimiz futbolculara... Milli Takım dönüştü arkadaşlar. Formayı giydiğinde futboldan ve faydalı olmaktan başka bir şey düşünmeyen, aklında fikrinde sadece milli takım olan güzel çocuklar sayesinde dönüştü. Sadece futbolcu olarak değil, demeçlerindeki kaliteden, rakiplerine duydukları saygıya, saha içindeki tavırlarından gelecekteki vizyonlarına kadar her anlamda iyi sporcu olduklarını hissettiren bir jenerasyon sayesinde Milli Takım değişti.

Haberin Devamı

Örnek bir insan

Bu futbolcuların yaptıkları işten keyif almalarını sağlayan, hedefi her zaman iyi futbol ve zirve olan, birleştirici tavırlarıyla oyuncularına iyi örnek olmayı başaran Şenol Güneş sayesinde tam anlamıyla geri döndük. Bize de bundan sonrası için gurur ve keyifle izleyeceğimiz bir milli takım ortaya çıkaran herkese teşekkür etmek düşüyor. Ellerinize sağlık.

YORUM YAZ