MENÜ

Hayati 3 puan

Abone Ol Google News

Fenerbahçe oyuna ve topa hakim başladı maça. Yarı sahayı kolay geçti. Hâl böyle olunca gözler de üretkenlik konusunda beklentilerin yüksek olduğu Kruse ve Deniz Türüç’teydi. Ozan’ın boş sahayı driplingleri ile iyi değerlendirdiği anlardan birinde gol pozisyonu kaçmış olsa da kazanılan frikik Deniz’in enfes vuruşuyla skora dönüştü. Ancak Rize rakibinin önde oynamasına Abarhoun’un kornerden attığı gol ile izin vermedi. Fenerbahçe üretmekte zorlanırken, skordan memnun Rize hücum etmekte daha seçici davrandı. 2. yarıya Rizespor topa daha fazla hakim olmaya başlayıp oyunu dengeleyerek başladı. Ancak horoz dövüşü gibi mücadeleye endekslenen maçta iki takımın yetenekleri saklambaç oynamaya başlayınca iş küçük bir mucizeye kaldı. O mucize uzaklardan füze atar gibi bir şut çıkarıp kaleci Gökhan’ı avlayan Jailson’dan geldi. Takımının deplasman konusunda gördüğü kâbuslardan birini daha yaşamasına izin vermedi. Rakiplerinin kazandığı haftada Fenerbahçe hayati bir 3 puanla Rize’den dönmeyi başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Kruse’ye deplasmanlarda ne oluyor? İç sahada en azından çok hareketli olan, daha fazla sorumluluk alan Kruse deplasmanlarda adeta hayalet gibi oluyor. Var mı, yok mu belli dahi olmuyor.

Maçın starı

Jailson işin savunma kısmında bireysel hata yapmadığı sürece zaten işini yapmış oluyor. Ama dün akşam attığı gol, güzelliği dışında sezonun en değerli gollerinden biriydi. Jailson’u maçın yıldızı yaptı.

Maçın olayı

Fenerbahçe derbiyi kazandı ama her maçın oyuncusunu, oyununu iyi etüd etmek gerek. Rize maçına galip takım bozulmaz mantalitesi ile çıkmak Jailson’un mucize gibi golü olmasa çok eleştirilebilirdi.

Kısa mesaj

Israrla Fenerbahçe’ye işler kötü giderken işin seyrini değiştirebilecek bir santrfor lazım olduğunu düşünüyorum.

YORUM YAZ