MENÜ

Hayal kırıklığı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe yediği presten dolayı oyun kurmakta zorlandığı anlarda kaptırdığı topla pozisyon verse de Altay başarılıydı. Sol kenarın işlendiği anlarda ise Kruse ve Muriç ile yakalanan fırsatlar harcandı. Sağ kenarın hiç aktif olamaması, orta sahanın ortasını iyi kapatan Alanya’nın Jailson’un eli ile penaltıdan golü bulması Fenerbahçe için telaşlı ama vasat bir ilk yarı getirdi. 2. yarıya iki takımda değişikliklerle geldi. Deniz Türüç hamlesi Fenerbahçe’nin sağ kenarını işler hale getirdi ve penaltıyı kazandırdı ve gol geldi. Bu gole rağmen oyun üstünlüğü maç boyunca kazanamadı Fenerbahçe. Alanya, rakibini sürekli tehdit etti. Djalma ile Jailson’un zaaflarından faydalanıp bir penaltı daha kazansa da Cisse kullanamadı. Fenerbahçe az sayıdaki cılız pozisyonda ya beceriksizdi ya da Alanya’da Caulker ve Wellington devredeydi. Sonuçta son 2 haftadaki oyun kalitesini mumla aratan Fenerbahçe çok önemli iki puanı üstelik kendi evinde kaybederek hayal kırıklığı yaşattı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Oynanan oyun Fenerbahçe için neden geçtiğimiz haftalara göre silikti? Çok formda olan, agresif savunma yapabilen ve üzerine gelen rakiplerine karşı boş sahayı çok iyi kullanan Alanyaspor bu ligde kimseye oyun üstünlüğünü kolay kolay vermez.

Haberin Devamı

Maçın starı

Djalma Campos ve Caulker Alanya’nın aldığı puanın hatta Cisse’nin kaçırdığı penaltı olmasa belkide galibiyetin kahramanları olacaklardı.

Maçın olayı

Maçın penaltı antremanına dönüşü ve Altay’ın yaptığı kurtarıştaki kural hatasını tekrarlaması maçın olayıydı.

Kısa mesaj

Jailson’un stoperdeki zaafiyetleri yine ortaya çıktı ve puan kaybının kahramanı oldu.

YORUM YAZ