MENÜ

Havalı skor havalı galibiyet

Abone Ol Google News

Konya maçı sonrası yapılan 6 oyuncu rotasyonu oyunun ilk yarısında futbol olarak olmasa da skor olarak ibreyi Fenerbahçe'ye çevirdi. Özellikle Mert Hakan'ın ceza sahası dışından attığı golde Pelkas'la yaptığı işbirliği, Perotti'nin biraz daha güçlendiğini hissettirdiği pozisyonda yaptırdığı penaltı ve gol pozitif ayrıntılardı. Fakat duran toplarda yaşanan zaafiyetin getirisi olarak Diego ile yenen golde hem Tisserand'ın hem de Altay'ın seyretmesi ise Fenerbahçe için düşük tempo kadar can sıkıcı diğer ayrıntılardı. 2. yarıya Fenerbahçe vites arttırarak başladı. Günün hazırlayanı Pelkas bu kez Sosa'ya ikram etti ve Sosa da maçı erken koparan golü attı. Kontrollü oyun nasıl oynanır sorusunun cevabını verir gibi rakibine fırsat vermeyen, hücum etmek için uygun anı bekleyen Fenerbahçe'de Perotti ve Ozan Tufan sahneye çıkıp skoru daha havalı hale getiren golleri attılar.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

İdeal 11 için yerini sağlamlaştıran isimler kimlerdi? Bu geniş kadro rakibe göre sürekli farklı kadrolarla maça başlayabilir ama Mert Hakan, Cisse, Sosa gecenin rotasyonda en iyi iş çıkaran oyuncuları oldular.

Haberin Devamı

Maçın starı

Perotti takımı için tedirginliğe izin vermeyen oyuncuydu. Hem rakiplerini hataya zorladı hem de golleri attı. Bana göre bu oyunuyla formayı da garantiye aldı.

Maçın olayı

Erol Bulut 6 oyuncu birden değiştirmişti ve hücum oyuncuları Thiam, Samatta, Valencia gibi oyuncular varken alınamayan farklı bir galibiyetin Mert Hakan, Sosa, Pelkas ve Perotti ile alınmış olması bana göre maçın olayıydı.

Kısa mesaj

Fenerbahçe bu kadro ile oynarken topu yere indirmeyi başaran görüntüsü ile özellikle Anadolu takımlarına karşı böyle farklı galibiyetlerden çok fazla alabilir.

YORUM YAZ