MENÜ

Hata yapmadı, fişi çekti!

Abone Ol Google News

Süper Lig'in kadro kaliteleri iyi ama rotasyonlu kadroları, hedefleri stres yaratmayan ama ilk yarıda oyun olarak da vasatın üzerine çıkamayan görüntüleri ile Trabzonspor ve Alanya pozisyonsuz bir ilk yarı oynadılar. Gol için girişimler ceza sahalarının dışından, Alanya tarafında Salih şanssız, Trabzon tarafında ise Bakasetas denemelerinde Serkan Kırıntılı hazırlıklıydı.

Haberin Devamı

2. yarı yine dengeli başladı. Abdullah Avcı geldikten sonra kontrollü oyunda rakiplerine skor yapmayı başaran Trabzonspor'un bu geleneğini topla ilişkisi iyi Alanyaspor kadrosu bozdu. Önce Efecan ile başlayıp Mustafa Pektemek'le biten, sonrasında Davidson'un orta sahanın gerisinden götürüp attığı gol ile devam eden süreçten 2 gol çıkaran Alanyaspor cesaretli oyunun karşılığını aldı. Sonrasında VAR'a takılan penaltı ve Abdullah Avcı'nın hamleleri ile Trabzonspor puan için ümitlense de Alanyaspor son anlarda hem savunmada hata yapmadı hem de Davidson'la fişi çeken golü attı. Sonuçta Alanyaspor oynadığı oyunla deplasmanda olmasına rağmen hakettiği galibiyeti almayı başardı.

Haberin Devamı

Günün sorusu

Trabzonspor tarafında sadece maç mı kaybedildi? Üst sıralar Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra zaten zordu ama bana göre Trabzonspor bu mağlubiyetten sonra oyuncuları üst sıralar için hedefe konsantre etmekte zorlanabilir.

Maçın starı

Oyuna mecburiyetten giren ancak farkını çabuk hissettiren Davidson maçın en değerli oyuncusu oldu. Attığı 2. golde süratini konuşturan ve soğukkanlı kalan Davidson, Edgar Ie'nin de dokunuşuyla ortak olduğu pozisyonda attığı ve uzatmalarda net bir vuruşla attığı 2. gol ile galibiyette en büyük pay sahibi oldu.

Maçın olayı

Trabzonspor, Avcı dönemi başladığından beri bu kadar kolay goller yememişti. İlk golde topa önce Ceyhun sonra Mustafa vururken, 2. golde Davidson'un karşısına kimsenin çıkmaması çok şaşırtıcıydı. Trabzonspor savunması sezonun dağınık maçlarından birini oynadı.

Kısa mesaj

Futbolda en önemli, ilk bakılan oyuncu santrfordur. Fakat dün Afobe, Djaniny'nin yokluğunda bulduğu şansı o kadar kötü kullandı ki, insan Afobe yerine santrforsuz oyun da olurdu diyor.

YORUM YAZ