MENÜ

Haklı galibiyet

Abone Ol Google News

Konyaspor’un oyunu dar alana sıkıştıran müdahaleli savunması daha ilk 15 dakikada Rodrigues-Moses ikilisinin çabukluğuna teslim oldu. Bu zaman diliminden 2 gol, bir de direğe çarpan 3 pozisyon çıkarttı Fenerbahçe. Serdar Aziz’in şanssızlığı ile gelen gole rağmen çabuk atak nasıl şekillenir sorusunun cevabı ders niteliğinde bir golle verildi. Emre-Ozan-Rodrigues ile gelen organizasyondan harika bir gol vuruşu ile maçı garantiye erken aldılar. Muriç, son vuruşları iyi yapsa çok farklı bir skor çıkabilirdi fakat sadece Rodrigues’in al da at pasları boşa gitmiş oldu. 2. yarı Aykut Kocaman’ın hamleleri ile başladı ancak tempo ilk yarıya göre düşük kaldı. Fenerbahçe, her dakika Konyaspor’un gardını yavaş yavaş düşürdü. Gustavo ve Muriç nakavt etti. Sonuçta Fenerbahçe ilk yarıda oynadığı istekli oyunla maçı çabuk oyuncuları üzerinden çözerek haklı bir galibiyet almayı başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kruse olmadan Fenerbahçe orta sahası daha mı iyi? Görünen o ki artık Kruse için Emre sağlıklı olduğu sürece bir forma rekabeti söz konusu.

Haberin Devamı

Maçın starı

Rodrigues maçın zor geçme ihtimalini ortadan kaldıran oyuncuydu. Attığı gol ve asisti ile maça damga vururken, Fenerbahçe’nin sezon boyunca en sıra dışı forvet oyuncusu olabileceğini de hissettirdi.

Maçın olayı

Rodrigues ve Moses’ın dönüşü ile birlikte hücumda yaşanan hareketlilik gecenin olayıydı. Emre ve Ozan’ın iki 8 numara olarak oynadıkları verimli oyunun en önemli detayı Rodrigues ve Moses’ın istekli dönüşleriydi.

Kısa mesaj

Serdar Aziz kendi kalesine gol atmasına rağmen Jailson’dan daha iyi bir seçenek olduğunu Denizli’den sonra Kadıköy’de de gösterdi. Ancak en büyük dezavantajı yine çok sık sakatlanması.

YORUM YAZ