MENÜ

Hak eden kazandı

Abone Ol Google News

Galatasaray maça önde yaptığı pres ve yüksek tempo ile başladı. Barcelona deplasmanının ruh hali ve özgüveni derbiye yansımış gözüktü. Beşiktaş'ın topu rakip sahaya hem aktarmakta hem de orada tutmakta zorlanması ile Galatasaray'ın tüm dönen topları toplaması tek taraflı bir ilk yarı getirdi. Mostafa Mohamed'in Beşiktaş savunmasını hataya zorlayarak yaptığı 2 asisti nefis bitiren Kerem, ilk yarı oyunun hakkı olan skorun tabelaya yansımasını sağlayan oyuncu oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'a fırsat tanımadı

Önder Karaveli'nin hamleler için devreyi beklememesi doğruydu ancak ilk yarı özelinde bir şey değiştirmedi. 2. yarıda Galatasaray baskıyı biraz gevşetti, Beşiktaş'ın kendi sahasında topla oynamasına müsaade etti. Hücum ederken seçici davranırken, savunmada sahaya iyi yayılarak 1-2 cılız Larin pozisyonu hariç Beşiktaş'a fırsat tanımadı. Mohamed- Kerem organizasyonunda ise gole yaklaştı. Sonuçta bu sezon bir çok kez ilk yarıdaki tempoyu yapan, öne geçen ama işin sonunu getiremeyen Galatasaray bu kez enerjisini maçın tamamına yayarak haklı bir galibiyet almayı başardı.

Haberin Devamı

Karaveli'yle en kötü maç

Maçın yıldızları Mohamed ve Kerem oldu. Beşiktaş ise Rıdvan'la bulduğu gole rağmen maçın hiçbir bölümünde Galatasaray'ın oyun sertliğine karşılık veremedi. Önder Karaveli geldiğinden beri en kötü maçını oynayan Beşiktaş'ta özellikle Alex Teixeira'nın kötü oyununa rağmen uzun süre oyundan çıkarılmaması ilginç bir karardı.

YORUM YAZ