MENÜ

Galibiyetin şifresi ilk gol

Abone Ol Google News

Erol Bulut, takımın başına geldiği andan itibaren Malatya’yı Süper Lig’in en zor deplasmanı yapmayı başardı. Son haftalarda gol yemeden maç bitirememelerine karşın Murat Akça ve Mina gibi çabuk stoperler, Burak Yılmaz’ın savunma arkası koşularına karşılık verebilecek özellikte oyuncular. Ljajic’in form durumunun yüksekliği, Lens’in istediği boş alanları bulabilecek olması ve Quaresma ile Kagawa gibi önemli hamlelerin kulübedeki varlıkları ise Beşiktaş’ın avantajları.

Haberin Devamı

Hiç kolay değil

Oyun olarak Malatya’ya deplasmanda üstünlük sağlamak elbette zor. Beşiktaş için belirleyici olan, oyun üstünlüğü kuracağı dakikalarda skor bulup bulamayacağı. Skor avantajını ilk yakalayan olamazsan, Malatya deplasmanından 3 puan almak da o kadar zor.

Bu istatistiğe dikkat

Beşiktaş, Malatyaspor’u yenmesi halinde bu sezon ligde ilk kez 3’te 3 yapacak. Siyah-Beyazlılar daha önce 2 kez üst üste 2 maç kazanmış, fakat 3. oynadığı karşılaşmalarda takılmıştı.

Kim öne çıkar

Malatya’da son maçların skoreri, kalitelisi ve form durumu yükseleni Aleksic en büyük koz. Diğer taraftan Beşiktaş için Adem Ljajic’in iyi oynamadığı bir maçı kazanmak çok düşük bir ihtimal.

Haberin Devamı
YORUM YAZ