MENÜ

Galatasaray Devler Ligi'ni çok özlemiş!

Abone Ol Google News

Maça çok özlediği sevgilisine uzun süre sonra ilk kez sarılır gibi başladı Galatasaray. Ndiaye-Fernando ikilisinin etkili oyunuyla topun rakibinde kalmasına tahammül edemeyen görüntüsü, hücumda Linnes’in bindirmeleri Ve Rodrigues’in driplingleri derken gol de Rodrigues’in kendine has içe katettiği bir pozisyonda geldi. Emre ile skoru artırma şansı da geldi, ancak kullanamadık. 20’den sonra ise roller yavaş yavaş değişti. Fernandes’in organizatörlüğü ve duran top zaafiyetimizin ortaya çıktığı anlarda topa daha fazla sahip olan Lokomotiv’e karşı özellikle Fernando’nun çizgiden çıkardığı top hayati derecede önemliydi. 2. yarı ise çok dengeli başladı maç. Fernandes’in erken yorulması ve Galatasaray’ın topa biraz daha topa hakim olması ile ilk yarıdaki Moskova baskısı bir daha hissedilmedi. Eren Derdiyok attığı nefis frikik golü ile erken final yaparken, Galatasaray Selçuk’un penaltısı ile son darbeyi vurdu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Galibiyetin en önemli ayrıntısı nedir? Fatih Terim’in Donk’u stoperde, Emre Akbaba ile Belhanda’yı aynı anda 11’de başlatması yani doğru takımla başlaması bana göre galibiyetteki en önemli ayrıntıydı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Hücumda Rodrigues topa her dokunuşunda Galatasaray rakip kalede tehlike yarattı. Maçı erken çözen golü de bulması onu maçın yıldızı yaptı.

Maçın olayı

Eren Derdiyok’un bu kadar iyi frikik attığını sadece ben mi yeni öğrendim bilemiyorum ama en azından çok iyi bir zamanda öğrendim diyebilirim.

Kısa mesaj

Şampiyonlar Ligi tecrübesi en fazla olan Fernando’nun ilk yarıda yaptığı kritik müdahale en az Rodrigues’in attığı gol kadar değerli bir hamleydi.

YORUM YAZ